PickThisUp

PickThisUp Bezorger van de maand: Niko Lensen

1 augustus, 2018

In korte tijd alleen maar beoordelingen ontvangen van 5 sterren, dat komt niet vanzelf. Daarom deze maand alle lof voor Niko Lensen als bezorger v/d maand. Namens alle aanvragers en team PickThisUp, bedankt voor je betrokkenheid, communicatie en inzet!

Lees verder

Kansen grijpen in de deeleconomie

1 oktober, 2016

Een kwestie van fingerspitzengefühl?

Sinds kort ben ik gestart als marketeer bij een bijzondere speler in de deeleconomie: PickThisUp (www.pickthisup.nl). Een bezorgplatform waarbij behulpzame bestuurders met lege kofferbakken (zo’n 8 miljoen) eenvoudig een (online) aankoop voor iemand anders kunnen meenemen. Dat bespaart je de nodige tijd, bezorgkosten, hassle en uitstoot van CO2. Een bedrijf dus dat laat zien dat maatschappelijke impact en commercie prima samengaan en daar zelfs door Shell voor is genomineerd in een Europese competitie: de Bright Energy Ideas Challenge.

Lees verder

PickThisUp opent haar (digitale) deuren

1 juni, 2015

Maandag 1 juni, om 18:05 @ UtrechtInc kantoor was het zover: Na maanden werken drukte ons team gezamenlijk op de ‘Enter-knop’. De officiële lancering van PickThisUp was nu een feit!

Lees verder

4 maanden later…

3 mei, 2015

Pfff, nooit geweten dat de beslissing op die ene donderdagavond voor StartupWeekend Eindhoven, zo’n gevolg zou hebben. Na enkele maanden marktonderzoek en reizen door heel Nederland om potentiële co-founders te ontmoeten, had ik twee fantastische mensen gevonden en was het team compleet: Steven (Backend developer) , Jelmer (web developer) en mezelf (Sales & Marketing). Onder advies en begeleiding van Xen Buijs, een marketing mentor van Startup Weekend Eindhoven.

Lees verder

Whisky + sigaretten + SW = PickThisUp

11 januari, 2015

Op een koude donderdagavond (27 november), stond ik op mijn balkon te roken met een glas (troost) whisky in mijn handen. Peinzend of ik de volgende dag nog wel aan een hackathon van Startup Weekend Eindhoven zou deelnemen.

Lees verder