PickThisUp

PickThisUp is jarig

21 februari, 2019

PickThisUp bestaat vier jaar!

Eind februari 2015 zijn de broers Arjen en Jelmer van der Zee gestart met het opzetten van een nieuw manier van bezorging: PickThisUp! Voordelig vervoer voor iedereen en een kans om bij te verdienen voor ieder ander.

Lees verder

PickThisUp Bezorger van de maand: Niko Lensen

1 augustus, 2018

In korte tijd alleen maar beoordelingen ontvangen van 5 sterren, dat komt niet vanzelf. Daarom deze maand alle lof voor Niko Lensen als bezorger v/d maand. Namens alle aanvragers en team PickThisUp, bedankt voor je betrokkenheid, communicatie en inzet!

Lees verder

Kansen grijpen in de deeleconomie

1 oktober, 2016

Een kwestie van fingerspitzengefühl?

Sinds kort ben ik gestart als marketeer bij een bijzondere speler in de deeleconomie: PickThisUp (www.pickthisup.nl). Een bezorgplatform waarbij behulpzame bestuurders met lege kofferbakken (zo’n 8 miljoen) eenvoudig een (online) aankoop voor iemand anders kunnen meenemen. Dat bespaart je de nodige tijd, bezorgkosten, hassle en uitstoot van CO2. Een bedrijf dus dat laat zien dat maatschappelijke impact en commercie prima samengaan en daar zelfs door Shell voor is genomineerd in een Europese competitie: de Bright Energy Ideas Challenge.

Lees verder

PickThisUp is startup-van-de-Week!

1 september, 2016

Sprout magazine heeft PickThisUp uitgeroepen tot Startup van de Week. Hieronder een kort verslag van hun interview:

“Zo wil PickThisUp 8 miljoen kofferbakken delen”

PickThisUp laat stoelen, tafels en andere spullen carpoolen à la Blablacar. Oprichter Arjen van der Zee pitcht zijn bedrijf, waar hij nota bene zijn eigen auto en motor voor verkocht.

Lees verder

PickThisUp is starter-van-de-Week!

1 november, 2015

PickThisUp-bezorger Niels Heij levert een op Marktplaats gekochte stoel af bij poppodium Ekko in Utrecht.

De Telegraaf heeft PickThisUp uitgeroepen tot Starter-van-de-Week. Hieronder een kort verslag van hun interview:

De Telegraaf: “Cashen met lege kofferbak”

UTRECHT - Forenzen in ons land rijden per jaar tienduizenden kilometers. Met PickThisUp is er nu een manier waarop zij zich nuttig kunnen maken tijdens hun dagelijkse ritjes, en daar ook nog geld mee kunnen verdienen.

Lees verder

PickThisUp update — The day(s) after

1 augustus, 2015

Afgelopen zomer is PickThisUp een pilot gestart als Nederlands eerste deeleconomie bezorg platform. Deze pilot versie staat nu 6 weken online en dus werd het tijd voor een update naar alle ingeschreven bezorgers. Wat ons betreft is de start een succes!

Lees verder

PickThisUp opent haar (digitale) deuren

1 juni, 2015

Maandag 1 juni, om 18:05 @ UtrechtInc kantoor was het zover: Na maanden werken drukte ons team gezamenlijk op de ‘Enter-knop’. De officiële lancering van PickThisUp was nu een feit!

Lees verder

4 maanden later…

3 mei, 2015

Pfff, nooit geweten dat de beslissing op die ene donderdagavond voor StartupWeekend Eindhoven, zo’n gevolg zou hebben. Na enkele maanden marktonderzoek en reizen door heel Nederland om potentiële co-founders te ontmoeten, had ik twee fantastische mensen gevonden en was het team compleet: Steven (Backend developer) , Jelmer (web developer) en mezelf (Sales & Marketing). Onder advies en begeleiding van Xen Buijs, een marketing mentor van Startup Weekend Eindhoven.

Lees verder

Whisky + sigaretten + SW = PickThisUp

11 januari, 2015

Op een koude donderdagavond (27 november), stond ik op mijn balkon te roken met een glas (troost) whisky in mijn handen. Peinzend of ik de volgende dag nog wel aan een hackathon van Startup Weekend Eindhoven zou deelnemen.

Lees verder