PickThisUp update — The day(s) after

1 augustus, 2015

Meer artikelen

Afgelopen zomer is PickThisUp een pilot gestart als Nederlands eerste deeleconomie bezorg platform. Deze pilot versie staat nu 6 weken online en dus werd het tijd voor een update naar alle ingeschreven koeriers. Wat ons betreft is de start een succes!

We zien de groep koeriers steeds verder groeien en na alle lange dagen en nachten doorhalen, is er op moment niets mooier om te zien dat het werkt! Want dit betekent dat niet alleen wij, maar ook jullie geloven in een 'nieuwe' manier van transport door wat bij te verdienen met de lege ruimte van je voertuig!

Een deel van de koeriers heeft inmiddels al één of meer transport opdrachten gedaan. Van boksbal, archiefkast, plant tot duif(!). Nog niks ontvangen? Geen nood, momenteel zijn we in gesprek met meerdere partijen om een samenwerking op te zetten zodat we het aantal verzendingen exponentieel kunnen laten groeien.

Tenslotte bedankt voor alle enthousiaste (fan)mail over de afgelopen periode, want zowel positieve als negatieve feedback is altijd welkom.

Succes met je eerste PickThisUp transport!