Je scooter vervoeren? Laat onze koerier voor je rijden!

Je scooter vervoeren omdat deze verkocht is of moet je scooter ergens heen voor reparatie? Met PickThisUp kun je jouw scooter laten ophalen door een koerier die toch al rijdt. Zo vervoer je goedkoper en is je scooter standaard verzekerd tot 500 euro.

Direct je scooter transport regelen? Boek via onze website. Vul de ophaal- en afleverlocatie in en wij vertellen je graag de indicatieprijs voor het vervoer van jouw scooter.


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Scooter vervoeren in bestelbus? PickThisUp regelt het!

Een scooter laten ophalen doe je om uiteenlopende redenen. Zo kan je scooter verkocht zijn en dus op transport moeten naar de nieuwe eigenaar, maar ook voor onderhoud of schadeherstel kan vervoer van je scooter nodig zijn. Je scooter vervoeren in een bestelbus is veelal de veiligste manier van transport. Wanneer je ook nog op zoek bent naar een betaalbare scooter ophaalservice staan de koeriers die via PickThisUp werken voor je klaar.

PickThisUp zorgt dat jouw scooter wordt opgehaald door een koerier die toch al rijdt. Vul de ophaal- en afleverlocatie in in de rekentool hierboven. Dan bereken je binnen 1 minuut een prijsindicatie en plaats je vrijblijvend een offerteaanvraag via de website. Binnen 1 tot 48 uur ontvang je maximaal 3 aanbiedingen van koeriersdiensten en transportbedrijven die tijd en ruimte hebben om jouw scooter op te halen en bezorgen.

Vergelijk en kies transport voor je scooter

Omdat er meerdere koeriers op jouw transport bieden, kan je koeriers vergelijken. Kies jouw koeriersbedrijf op basis van prijs, snelheid of reviews. Maak afspraken via de chat en bevestig door te betalen. Je hebt direct contact met de koerier van jouw scooter.

Scooter op laten halen door onze koerier

Na betaling gaat je koerier de scooter ophalen en bezorgen op afspraak. Ben je tevreden over het transport? Dan wordt de koerier na 5 dagen door ons betaald.

99.5% van onze transporten wordt zonder problemen uitgevoerd.

Je scooter laten ophalen kan natuurlijk ook nodig zijn wanneer je een tweedehands of nieuwe scooter hebt gekocht. Ook dan kunnen onze koeriers voor je aan de slag en bezorgen de scooter bij jou thuis.

Veilig en verzekerd vervoer

Het transport van jouw scooter of je scooter laten bezorgen, moet veilig en verzekerd gebeuren. Daarom zijn alle transporten die via PickThisUp worden uitgevoerd, standaard verzekerd tot 500 euro. Daarnaast kun je deze verzekering indien gewenst, uitbreiden tot 1000 euro.

Verder heb je vooraf contact met de betreffende koerier. Zo weet je precies wie je scooter bezorging gaat regelen en kun je specifieke instructies geven over bijvoorbeeld ophaallocatie.

Dit wordt vaak gevraagd over scooter vervoeren

Er zijn altijd een aantal vragen die vaak worden gesteld aan onze koeriers over vervoer van scooters. We geven je graag antwoord op deze veelgestelde vragen:

Wat zijn de kosten wanneer ik een scooter wil laten ophalen?
Vervoeren jullie scooters door heel Nederland?
Hoe wordt mijn scooter vervoerd?
Is brommer vervoer iets wat jullie kunnen doen?
Kan ik een fiets laten vervoeren?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider