Een bank vervoeren? Boek een koerier die toch al rijdt!

Een bank vervoeren kan je natuurlijk zelf doen maar een bank kun je ook laten ophalen door een koerier. PickThisUp koppelt jouw aanvraag aan koeriers die toch al rijden. Zo krijg jij een betaalbaar transport van je bankstel en de koeriers een optimale route.

Een tweedehands bank bezorgen? Vul je gegevens in en ontvang direct een prijsindicatie.


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Bank verhuizen: zo werkt PickThisUp

PickThisUp maakt een bank laten vervoeren makkelijk en betaalbaar. Door je bank te laten vervoeren door een koerier die toch al rijdt, wordt meubeltransport goedkoper en minder milieubelastend.

1
Vul je gegevens in

Bereken binnen 1 minuut een prijsindicatie, plaats vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 24 uur aanbiedingen van koeriersdiensten en transportbedrijven die je bank ophalen voor transport naar een andere locatie.

2
Vergelijk en kies een koerier voor bankstel ophalen

Ontvang maximaal 3 aanbiedingen en kies jouw koeriersbedrijf op basis van prijs, snelheid of reviews. Maak afspraken via de chat en bevestig door te betalen. Zo makkelijk is je bank laten ophalen.

3
Jouw koerier komt in actie

Bank verhuizen kosten

Een bank verhuizen kun je natuurlijk zelf, maar je kan ook je bankstel laten ophalen door koeriers. De bank verhuizen kosten worden berekend aan de hand van de afmetingen van de bank. Een klein bankje kan in een kleinere auto en een hoekbank heeft echt een verhuisbus nodig. De kosten voor een bank verhuizen kun je vooraf berekenen in onze rekentool. Daar kies je de ophaal- en afleverlocatie en kies je ook het formaat. Een bank gaat altijd met een XL of XXL transport mee.

Je kan ook een bank laten bezorgen bij iemand die hem bijvoorbeeld van je gekocht heeft via Marktplaats. Je kan direct met de koerier overleggen in onze online omgeving en zo specifieke instructies geven over het vervoeren van je bank.

Heb je een Ikea bank gekocht? Dan kun je deze ook laten ophalen door onze koeriers. Meer over Ikea bezorgen lees je op de Ikea bezorgen pagina.

Een bank vervoeren zonder auto? Dat regel je dus via PickThisUp.

Tips bij bank vervoeren

Een bank op laten halen betekent dat je hem moet klaarmaken voor transport. Daarvoor hebben we nog een aantal tips.

Meten is weten: Voordat je begint, meet de doorloop (deuren, gangen, trappenhuis) va je huis op. Dit zorgt ervoor dat je weet dat de bank door de openingen past en voorkomt onaangename verrassingen op de verhuisdag.

Maak je bank lichter: Bij het vervoer van een bankstel is het handig als de bank zo min mogelijk weegt. Heeft je bank uitneembare onderdelen, zoals poten, kussens of zelfs armleuningen? Demonteer deze dan voor het verhuizen. Dit maakt de bank lichter en gemakkelijker te manoeuvreren. Bewaar schroeven en kleine onderdelen in een ziplock zakje.

Bescherm je bank voor vervoer en de omgeving: Gebruik verhuisdekens of oude lakens om de bank te beschermen tegen krassen, vuil en scheuren. En zijn ook speciale transport hoezen te koop voor banken. Bescherm ook kwetsbare punten in je huis, zoals deurkozijnen en hoeken, om schade tijdens het verplaatsen te voorkomen.

Veelgestelde vragen over bankstel vervoeren:

Wanneer krijg ik biedingen van koeriers voor het vervoeren van mijn bankstel?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider