Wil je een busje huren in Den Haag? Een koerier is goedkoper!

Een busje huren voor het vervoer van een koelkast, tafel, veilingkavel of iets wat je op Marktplaats hebt gekocht? Bespaar tijd, geld en CO2 door een koerier voor je laten rijden. PickThisUp koppelt jouw transport aan koeriers die toch al rijden en nog plek over hebben in hun caddy, bus of bakwagen.

Zo hoef je geen busje te huren in Den Haag en krijg je ook nog goedkoop transport!

Direct goedkoop een busje voor je vervoer regelen? Boek jouw transport online!


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Busje huren Den Haag goedkoop

Wil je een busje in Den Haag voor goedkoop transport huren? Onze koeriers rijden toch al en kunnen jouw items meenemen op transport. Waar je ook naartoe wil vervoeren, er is altijd een koerier die jouw vervoer in Den Haag kan regelen.

Hoe werkt PickThisUp en waarom je geen bestelwagen moet huren in Den Haag

PickThisUp is een platform waarbij 1600 transportbedrijven door heel Nederland zijn aangesloten. Koeriers, particulieren die veel onderweg zijn en grote transportondernemingen hebben vrijwel in iedere bus of bakwagen een plekje over. Die vullen ze uiteraard graag op, want dan kun je een optimale route rijden. Deze lege plekken vullen ze met verzending die via PickThisUp worden aangemeld.

Je vult je gegevens in en het formaat van je verzending. Daarna zie je direct de indicatieprijs voor het transport. Dit is vaak goedkoper dan een bestelbus huren of een verhuisbus huren in Den Haag. Daarnaast ben je ook nog je vrije zaterdag kwijt en moet je rekening houden met de kosten voor verzekering en brandstof.

Onze koeriers nemen jouw zending verzekerd mee en de kosten voor de brandstof of andere kosten zijn uiteraard al inbegrepen in de prijs.

Past de indicatieprijs bij je budget? Dan kun je de opdracht online plaatsen en krijg je aanbiedingen van koeriers en bedrijven die lid zijn van PickThisUp. Anders dan wanneer je een bakwagen zou huren in Den Haag, kan je dus precies zien wat je transport gaat kosten, wie het gaat vervoeren en wanneer alles opgehaald kan worden.

Na het ontvanen van een bod kan je direct contact leggen met de koeriers en vragen stellen over het transport door middel van een chat. Je transport bevestigen doe je door te betalen.

Daarna komt jouw koerier in actie en hoef jij dus geen bus meer te huren in Den Haag.

Ben je tevreden over het transport? Dan betalen wij de koerier binnen 5 dagen.

Een busje huren in Den Haag is duurder!

Een busje huren in Den Haag is vaak duurder. Je betaalt namelijk niet alleen voor de huur van de bus, maar ook een verzekering is en daarnaast moet je ook zorgen dat de bus met een volle tank weer terugkomt bij de bus verhuur in Den Haag. Rijd je niet vaak met een bakwagen? Dan is het zeker handig om een koerier in te huren!

Soms hebben verhuurbedrijven ook nog een maximaal aantal kilometers dat je mag rijden met je gehuurde bus, waarna je een toeslag per kilometer betaald.

Goedkoop een bus huren in Den Haag? Probeer PickThisUp!

Goedkoop een bus huren in Den Haag? PickThisUp koeriers rijden voor jou en zorgen dat je goedkoop je spullen kan vervoeren. Of je nu Ikea wil laten bezorgen, een veilingkavel moet vervoeren of via Marktplaats een kast hebt gekocht die je bij jouw thuis wil neerzetten. Het kan allemaal met de koeriers van PickThisUp.

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider