Onze diensten

Bekijk op deze pagina welke verschillende diensten PickThisUp aanbiedt. Van simpelweg een pakket ophalen tot meubels bezorgen tot spoed koeriersdienst of een complete verhuizing. Vind via PickThisUp de bezorgdienst die jou het beste kan helpen.

Soorten bezorging

Groot pakket versturen

Wil je online iets kopen, maar kan het niet worden verzonden via een postpakketdienst? Zoek, vergelijk en kies voor de snelste en goedkoopste bezorgdienst via PickThisUp

Pakket ophalen

Wil je online iets kopen, maar kan het niet worden verzonden via een postpakketdienst? Regel het voordelig via PickThisUp.

Meubeltransport

Meubels versturen en laten bezorgen is een fluitje van een cent, met goedkoop transport via PickThisUp.

Spullen laten ophalen

Leuke nieuwe of tweedehands spullen gekocht? Nu nog goed thuis krijgen. Vind via PickThisUp een koerier die toch al die kant op gaat.

Witgoed vervoeren

Het vervoeren van goederen kun je zelf doen, maar wat als je daar geen tijd of niet het juiste vervoermiddel voor hebt? Dan schakel je een koerier in via PickThisUp!

Fiets versturen

Wil je een mooie tweedehands fiets op de kop tikken of wil je jouw fiets verkopen aan iemand aan de andere kant van het land? Dat kan!

Veilingkavels ophalen

Wil je een mooie tweedehands fiets op de kop tikken of wil je jouw fiets verkopen aan iemand aan de andere kant van het land? Dat kan!

Marktplaats bezorgdienst

Vergelijk koerier en transportbedrijven die toch al rijden.Dé voordeligste ophaalservice en bezorgdienst voor meubels en andere spullen.

IKEA ophalen

Wil je meubels laten ophalen en bezorgen maar heb je zelf geen vervoer of tijd? Kies voor goedkoop meubeltransport via PickThisUp.

Verhuizing

Heb je verhuisplannen en wil je het zo goedkoop mogelijk doen? Daar kan PickThisUp bij helpen.

Spoed koerierdienst

Busje of aanhanger huren? Wat een gedoe! Via PickThisUp kan je vanuit je luie stoel koerier en transportbedrijven vergelijken.

Bus of aanhanger

Vergelijk koerier en transportbedrijven die toch al rijden.Dé voordeligste ophaalservice en bezorgdienst voor meubels en andere spullen.

Extra services

Spoed of ophalen op specifieke datum

Heb je iets wat met spoed van A naar B moet? We adviseren meestal om te kiezen voor de duurzame variant zodat koeriers de bezorging het meest optimaal kunnen inplannen en de CO₂-uitstoot zo beperkt mogelijk blijft. Maar als het echt niet anders kan, helpen ze je hier graag mee.

Extra verzekering

Tijdens transport zijn jouw spullen gratis verzekerd tegen schade of diefstal tot € 500 (incl. BTW). Zodat als er onverhoopt iet gebeurt, je niet nog meer gedoe en frustratie hebt. Is de waarde van jouw spullen hoger? Dan heb je de mogelijkheid om de verzekeringsdekking te verhogen naar € 1.000 (incl. BTW). Zijn jouw spullen ook meer waard dan dat? Vraag dan - na het ontvangen van aanbiedingen - de koeriers of ze een aanvullende verzekering bieden.

Extra ervaren koeriers

Heb je een kostbaar en/of kwetsbaar transport en wil je alleen aanbiedingen ontvangen van koeriers met de meeste ervaring en hoogste reviews? Kies dan voor deze optie voor een toeslag van +€ 7,50. 

Extra persoon

Is het te zwaar voor één persoon om te tillen, past het niet op een steekkar en is er op de ophaal- of afleverlocatie geen (til)hulp aanwezig? Kies dan voor een koeriersdienst met twee mensen op de bus. Hou rekening met een toeslag van +/- € 40 en minder aanbiedingen, omdat 90% van de koeriersdiensten met één persoon per bus rijden.

Laadklep

Staat het op een pallet of heeft het wielen? En is het te zwaar om door één persoon in de bus te tillen? Dan heb je een bus met oprijplaten of met laadklep nodig. Hou rekening met een toeslag van +/-€ 25,00. 

Verhuisdekens en spanbanden

Standaard in het pakket en verplicht voor elke koerier om bij zich te hebben om jouw spullen zo goed mogelijk te beschermen tegen transport schade.

Verdiepingen zonder lift

Kies voor deze optie indien het moet worden opgehaald of afgeleverd op een bepaalde verdieping waar geen lift aanwezig is. Hou rekening met een toeslag van +/- € 5,00 tot € 10,00 per etage (afhankelijk van het gewicht).

CO2-compenseren

Om elk PickThisUp transport zo duurzaam mogelijk te laten plaatsvinden, bieden wij de mogelijkheid om de CO2-uitstoot te compenseren. Gemiddeld zal dit een bedrag zijn tussen € 0,50 tot € 2, welke we doneren aan de stichting TreesForAll. Voor elke € 5 planten zij vervolgens een boom. Meer weten? Lees meer

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider