Hoe werkt PickThisUp?

Vergelijk verschillende koeriers en kies jouw beste oplossing o.b.v. prijs, snelheid. Dan zorgen wij voor de rest.

Bekijk de video

1
Vul je gegevens in

Vul de omvang en adres in en zie binnen een prijsindicatie van jou bezorgkosten. Interessant? Plaats vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1-48 uur (75% binnen 8 uur) aanbiedingen van koeriers.

De koeriers zijn door PickThisUp geverifieerd, verzekerd tegen schade en ontvangen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren beoordeling voor hun service.

PickThisUp is een online platform. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kunnen wij helaas geen telefonische prijsopgaven maken of orders invoeren. Voor alle andere vragen kan je ons op werkdagen bereiken via de chat of telefoon en helpen we je graag.

Een offerteaanvraag wordt geplaatst via de telefoon

2
Vergelijk en kies een koerier

Je ontvangt aanbiedingen van max 3 koeriers rond de prijsindicatie (+/-20%). Wil je meer aanbiedingen ontvangen? Dat kan door eerst iemand af te wijzen. De prijs is afhankelijk van hoe goed de koerier de rit kan combineren.

Vervolgens kan je via de chat aanvullende vragen stellen of de opdracht bevestigen door één van de koeriers te boeken via de site. Hierna is de bezorging bevestigd en zijn je spullen goed verzekerd tot €500,— of €1000,- op basis van de aanschafwaarde.

Vragen over de bezorging kan je direct aan de koerier stellen via de chat, hierdoor heb je persoonlijk contact en ben je direct op de hoogte mocht er onverhoopt iets tegenzitten.

Een vrouw die relaxt op de bank nadat afspraak gemaakt is

3
Jouw koerier komt in actie

De koerier gaat nu het transport uitvoeren. Na het ophalen levert hij/zij meestal al dezelfde dag of anders binnen max 5 werkdagen af o.b.v. gezamenlijke afspraak.

Wanneer jij tevreden bent over de bezorging, wordt de koerier binnen enkele dagen door ons uitbetaald.

Ontevreden over de bezorging of koerier? Laat het ons dan binnen 5 dagen na aflevering weten dan bevriezen wij de uitbetaling van de koerier totdat alles naar wens is opgelost.

Een vrouw en een koerier schudden hand na aflevering van bezorging
Tips over een zorgeloze bezorging

Nog steeds iets onduidelijks? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider