Hoe werkt PickThisUp?

Vergelijk prijzen, snelheid en/of reviews van koeriersdiensten en kies jouw beste oplossing. Dan zorgen wij voor de rest.

Bekijk de video

1
Vul je gegevens in

Vul de adressen in, selecteer een omvang per item en je ziet direct een prijsindicatie van jouw transport. Interessant? Plaats dan vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1 tot 48 uur (75% binnen 24 uur) aanbiedingen van koeriers.

De koeriersdiensten zijn door PickThisUp geverifieerd, verzekerd tegen schade en ontvangen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren beoordeling.

PickThisUp is een online platform waar je koeriersdiensten en transportbedrijven kan vergelijken en boeken. Wij bezorgen dus zelf niet en kunnen daardoor geen prijs- of leverafspraak met je maken. Voor alle andere vragen kan je ons op werkdagen bereiken via de chat of telefoon en helpen we je graag.

Een offerteaanvraag wordt geplaatst op de smartphone

2
Vergelijk en kies een koerier

Je ontvangt max 3 aanbiedingen en kan ze vergelijken op basis van prijs, snelheid en/of reviews. Wil je er meer ontvangen? Dat kan door eerst iemand af te wijzen. De aanbiedingen zijn afhankelijk van hoe goed de koerierdienst de rit kan combineren en zullen rond de indicatieprijs zijn (+/-20%).

Vervolgens kan je via de chat aanvullende vragen stellen of de opdracht bevestigen door één van de koeriers te boeken. Hierna is het transport bevestigd en zijn je spullen op basis van de aanschafwaarde verzekerd tot een max van €500 of €1000,-

Vragen over het transport kan je via de chat aan de koerier stellen. Hierdoor ben je direct op de hoogte mocht er onverhoopt wat tegenzitten.

Een vrouw die relaxt op de bank nadat afspraak gemaakt is

3
Jouw koerier komt in actie

Na betaling gaat de koerier de rit inplannen en word er binnen 5 dagen een afspraak gemaakt voor het ophalen en/of afleveren. Nadat het transport naar tevredenheid is uitgevoerd, word de koerier binnen enkele dagen uitbetaald.

Niet tevreden over het koeriersbedrijf? Laat het ons dan binnen 5 dagen na aflevering weten, dan bevriezen wij de uitbetaling aan de koerier totdat alles naar wens is opgelost.

Een vrouw en een koerier schudden hand na aflevering van het transport

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider