Hoe werkt PickThisUp?

Vergelijk koerier- transportbedrijven en kies jouw beste oplossing o.b.v. prijs, snelheid en/of reviews. Dan zorgen wij voor de rest.

Bekijk de video

1
Vul je gegevens in

Vul de adressen in, selecteer een omvang per item en je ziet direct een prijsindicatie van jouw bezorging. Interessant? Plaats dan vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1 tot 48 uur (75% binnen 24 uur) aanbiedingen van koeriers.

De koeriersbedrijven zijn door PickThisUp geverifieerd, verzekerd tegen schade en ontvangen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren beoordeling voor hun service.

PickThisUp is een online platform waar je koerier- en transportbedrijven kan vergelijken en boeken. Wij bezorgen dus zelf niet en kunnen daardoor geen prijs of leverafspraak met je maken. Voor alle andere vragen kan je ons op werkdagen bereiken via de chat of telefoon en helpen we je graag.

Een offerteaanvraag wordt geplaatst via de telefoon

2
Vergelijk en kies een koerier

Je ontvangt max 3 aanbiedingen en kan ze vergelijken op basis van prijs, snelheid en/of reviews. Wil je er meer ontvangen? Dat kan door eerst iemand af te wijzen. De aanbiedingen zijn afhankelijk van hoe goed de koerier de rit kan combineren en zullen rond de indicatieprijs zijn (+/-20%).

Vervolgens kan je via de chat aanvullende vragen stellen of de opdracht bevestigen door één van de koeriers te boeken. Hierna is de bezorging bevestigd en zijn je spullen op basis van de aanschafwaarde verzekerd tot een max van €500 of €1000,-

Vragen over de bezorging kan je via de chat direct aan de koerier stellen. Hierdoor ben je direct op de hoogte mocht er onverhoopt wat tegenzitten.

Een vrouw die relaxt op de bank nadat afspraak gemaakt is

3
Jouw koerier komt in actie

Na betaling gaat de koerier de rit inplannen en word er binnen 5 dagen een afspraak gemaakt voor het ophalen en/of afleveren. Nadat de bezorging naar tevredneheid is uitgevoerd, word de koerier binnen enkele dagen uitbetaald.

Ontevreden over de koerier? Laat het ons dan binnen 5 dagen na aflevering weten dan bevriezen wij de uitbetaling aan de koerier totdat alles naar wens is opgelost.

Een vrouw en een koerier schudden hand na aflevering van bezorging

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider