Marktplaats bezorgen

Vind de beste bezorgdienst voor
jouw Marktplaats transport!

Brenger Marktplaats nodig? Vergelijk koeriersdiensten die toch al rijden
en laat je Marktplaats aankoop voordelig ophalen en bezorgen.


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews

Marktplaats bezorgdienst,
zo geregeld.

Een wasmachine, kast of bank gekocht op Marktplaats? Brenger Marktplaats nodig? Bespaar tijd en geld door bezorgdiensten te vergelijken die toch al rijden. PickThisUp helpt met het vinden van een voordelige oplossing voor het transport van grote, kwetsbare en bijzondere spullen.

Inmiddels zijn er meer dan 1.400 koeriersdiensten en transportbedrijven in Nederland en België bij ons aangesloten. Goed voor je portemonnee en het klimaat!

Laagste Prijsgarantie

Boek een koerier die toch al rijdt! Voordeliger dan een transport-bedrijf of zelf een busje huren.

Betrouwbaar

99,5% probleemloos bezorgd, gratis verzekerd en koeriers ontvangen gemiddeld 4.8 uit 5 sterren beoordeling.

Duurzaam

CO2-neutrale bezorging. Stap niet zelf in de auto of bus maar boek een koerier die toch al rijdt en compenseer je CO2-uitstoot.

Flexibel

Ontvang binnen 8 uur één of meer vrijblijvende aanbiedingen. Vergelijk prijzen en reviews en kies jouw beste oplossing.

Zelf rijden of het transport van Marktplaats items uitbesteden?

Een koeriersdienst inschakelen of een bus of aanhanger huren en zelf rijden? PickThisUp helpt je met kiezen.
Een stoel
Amsterdam
Zwolle
(105km)
Bereken jouw prijs

Busje huren

Bus huren, verzekering, brandstof, kilometer-toeslag én je vrije middag.
6 uur
€87,—

PickThisUp

Dezelfde werkdag drie aanbiedingen en kies je eigen koerier.
5 minuten
€55,—

Meubel­transport

Offerte aanvragen, 48 uur wachten, bevestigen. Levertijd: 1-2 weken.
1 uur
€95,—

Vergelijk en kies jouw koerier

Een professionele (zzp) koerier met 15 jaar ervaring, een hogeschool docent of een IT projectmanager die veel op de weg is. Jij kiest, wij zorgen dat je zending veilig en verzekerd vervoerd wordt!
Vind jouw koerier

Zorgeloze bezorging.
Jouw spullen goed verzekerd.

Geen minimale AVC verzekering van €3,40 p/kg bij diefstal, fraude of schade.
Maar goed verzekerd tot €500 of zelfs €1.000 op basis van de aanschafwaarde.

Zo werkt PickThisUp

Vergelijk koeriersdiensten en transportbedrijven en kies jouw beste oplossing o.b.v. prijs, snelheid en/of reviews. Dan zorgen wij voor de rest.

1
Vul je gegevens in

Bereken binnen 1 minuut een prijsindicatie, plaats vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1-48 uur aanbiedingen van koeriersdiensten en transportbedrijven (75% binnen 24 uur).

Een offerteaanvraag wordt geplaatst op de smartphone
2
Vergelijk en kies een koerier

Ontvang max 3 aanbiedingen en kies jouw gewenste koeriersbedrijf op basis van prijs, snelheid of reviews. Maak afspraken via de chat en bevestig door te betalen.

Een vrouw die relaxt op de bank nadat afspraak gemaakt is
3
Jouw koerier komt in actie

Na betaling gaat jouw koerier de spullen ophalen en bezorgen op afspraak. Ben je tevreden over het transport? Dan word de koerier na 5 dagen door ons betaald.

Een vrouw en een koerier schudden hand na aflevering van het transport

Al meer dan 50,000 spullen van A naar B!

Bekijk recente transport opdrachten

Marktplaats bezorgdienst

Een bezorgdienst van Marktplaats voor al je verkopen of aankopen? Dat is de PickThisUp Marktplaats bezorgdienst! Of je nu een brenger van Marktplaats spullen nodig hebt of juist een ophaalservice voor Marktplaats: onze koeriers rijden voor jou.

Zo bespaar je tijd, geld en moeite. Daarnaast wordt er minder CO2 uitgestoten en kun je jouw CO2-uitstoot nog verder terugdringen door ervoor te kiezen om een boom te laten planten.

Wanneer je een item via Marktplaats wil laten bezorgen, plaats je dus simpelweg jouw verzending in onze online omgeving. Daar reageren koeriers die toch al onderweg zijn en zij doen je een aanbod voor hun Marktplaats ophaalservice. Ben je akkoord? Dan kun je bevestigen door te betalen en daarna maak je afspraken met de koerier over het ophalen van je Marktplaats transport items.

Ben je tevreden over het vervoer? Dan betalen wij jouw Marktplaats koerier binnen 5 dagen uit.

Marktplaats verzenden

Wil je iets dat je via Marktplaats hebt verkocht verzenden? Marktplaats verzenden is iets wat de koeriers die via PickThisUp rijden vaak doen. Je kan jouw Marktplaats verzending of brenger items gewoon aan de koerier meegeven. Deze pakt ze voor je in. De afmetingen van alle items samen mag niet meer zijn dan een verhuisdoos. Wanneer je via onze rekentool je verzending voor marktplaats aanvraagt, krijg je altijd eerst een indicatie van de verzendkosten te zien.

Daarna kun je ervoor kiezen om jouw zending online te plaatsen en krijg je maximaal 3 offertes van koeriers voor Marktplaats verzendingen. Een pakket versturen op Marktplaats was niet eerder zo gemakkelijk! Wij regelen jouw Marktplaats vervoer, ook wanneer je alleen wat kleinere items als pakket wil verzenden op Marktplaats.

Marktplaats ophaalservice

Een Marktplaats ophaalservice is iets wat veel koeriersdiensten doen omdat je via Marktplaats natuurlijk vaak grotere items koopt. Zelf een kast,wasmachine of massieve tafel vervoeren kan lastig zijn, maar onze koeriers nemen het graag van je over.

Het maakt onze koeriers niet uit wat je wil vervoeren. Het vervoer van Marktplaats spullen is iets wat ze dagelijks doen en wanneer je gelijk de juiste afmetingen doorgeeft kan de koerier de beste offerte voor je maken.

Brengservice van Marktplaats nodig of een bezorgservice van Marktplaats nodig? Ook dat is mogelijk. Niet alleen verkopers regelen hun Marktplaats transport via PickThisUp. Dit kan je als koper namelijk ook regelen! Dan heb je een Brengservice van Marktplaats nodig en laat je jouw aankoop brengen. Jouw Marktplaats aankoop laten bezorgen? Dat regel je via PickThisUp.

Meubels bezorgen via Marktplaats

Via Marktplaats kun je de mooiste interieur items kopen en misschien heb je wel net een prachtige bank gevonden. Maar hoe ga je bijvoorbeeld een flinke hoekbank vervoeren in je auto? Een bank vervoeren van Marktplaats is iets wat onze koeriers dagelijks doen. Kies voor een XXL transport vanaf 60 euro en onze koerier komt jouw meubels bezorgen via Marktplaats.

Veelgestelde vragen over Marktplaats bezorgen

Zijn jullie een koeriersdienst voor Marktplaats?
Ik wil iets van Marktplaats bezorgen bij de koper, kan dat?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider