Verspilling tegengaan

PickThisUp is in 2015 gestart met één belangrijk doel: Verspilling tegengaan! Want wij vinden al die lege auto's en busjes op de weg een bizarre verspilling. Zodat we wat kunnen bijdragen aan een betere toekomst en tegelijkertijd mensen meer (vrije) tijd geven.

Dit doen we met toegewijd team en in samenwerking met een netwerk van meer dan 1.000 zelfstandige koeriers in Nederland en België die toch al veel op de weg zijn. En we hebben een grote ambitie: Dé grootste transportoplossing zonder voertuigen worden in Nederland.

Gewoon goed,
eerlijk en persoonlijk
transport

We helpen bedrijven en consumenten met het vergelijken van transportoplossingen voor grote, lastige of bijzondere spullen. Zij wat extra inkomsten, jij een voordelige bezorging. Dit doen we met een klein toegewijd team vanuit B. Amsterdam en in samenwerking met een netwerk van zelfstandige koeriers. Die verantwoordelijkheid nemen, klantvriendelijk zijn en oplossingsgericht. Elke dag een beetje beter.

338.290 kg
CO2 bespaard
59.340
Uur bespaard
156.545
Euro bespaard

Meer vrije tijd

Wij geloven dat er één ding is wat we allemaal allemaal beperkt hebben en nooit genoeg. Nee, geen geld. Maar tijd. Vrije tijd!

We moeten steeds meer op een dag en dat rennen en vliegen gaat wel eens ten koste van iets. Door je aankoop te laten bezorgen in plaats van zelf te rijden bespaar je zowel (vrije) tijd als middelen (co2, grondstoffen, etc).

Dus laat dat moment dan niet voorbij gaan en pak een moment voor jezelf in je relaxstoel met een magazine of boek. Het is verdiend!

Ons Team

Elke dag een beetje beter

Wij geloven dat er één ding is wat waar we nooit genoeg van hebben. Neen, geen geld. Maar tijd. Vrije tijd!

Arjen van der Zee

Founder & CEO

“Carpoolen via BlaBlaCar, een huis huren op Airbnb of mijn auto verhuren via Snappcar. Prachtige (duurzame) initatieven! Waarom niet al die lege voertuigen beter benutten? ”

Aram Visser

CTO

“Ik was meteen erg enthousiast over PickThisUp. Programmeren zie ik als een kunst en ik draag mijn kennis graag bij aan dit unieke platform. ”

Jurjen Rammeloo

Designer

“Als designer ben ik voortdurend bezig ons platform elke dag een beetje beter, mooier en intuïtiever te maken - voor alle gebruikers. ”

Werken bij PickThisUp

People Powered Delivery is, jawel, powered by people. Interesse om mee te werken aan een betere toekomst? Of ideeen over hoe het beter kan? Neem contact met ons op via info@pickthisup.com of…

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider