Busje huren in Eindhoven? PickThisUp is betaalbaar vervoer!

Een busje huren in Eindhoven voor het vervoeren van je meubels, veilingkavel, fiets of Marktplaats aankoop? Dan kan sneller, goedkoper en gemakkelijker met PickThisUp. Via PickThisUp vind je koeriers in Eindhoven die toch al op de weg zijn en in zijn bus of bakwagen nog een plek over heeft.

Deze plekken vullen ze graag op om wat extra bij te verdienen via PickThisUp.

Goedkoop een busje huren in Eindhoven is dus helemaal niet nodig en je vrije middag opofferen al helemaal niet. Regel binnen 5 minuten het transport van jouw spullen!

Busje huren in Eindhoven? Kijk eerst of onze koeriers nog plek hebben!


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Hoe werkt PickThisUp als vervanging voor een goedkoop busje huren in Eindhoven?

PickThisUp maakt vervoer gemakkelijk. Onze koeriers kunnen namelijk vrijwel alles voor je vervoeren. Of dit nu een nieuwe Ikea keuken of bank is, een veilingkavel die je gewonnen hebt of een grote doos met spullen. Alles kan, zolang het in een verhuiswagen past en niet zwaarder is dan 1.250kg.

Hoe? Je geeft simpelweg jouw gegevens op en daarna zie je een indicatie van de prijs op onze website. Past de prijsindicatie bij je budget? Dan hoef je geen bus te huren in Eindhoven en kun je jouw opdracht online plaatsen. Daarop reageren koeriers die nog een plekje over hebben in hun bus, door een bod te plaatsen.

Afhankelijk van het ophaal- en aflevermoment en of er bijvoorbeeld spoed is bij je levering, krijg je een prijs. Die zit maximaal 10% boven of onder de indicatieprijs die je eerder zag.

Je kan jouw koerier ook kiezen op basis van reviews van onze klanten. Zo weet je precies wie jouw transport gaat uitvoeren en via de chat kan je nog vragen stellen aan de koerier zelf. Je ontvangt maximaal 3 aanbiedingen van koeriers.

Je opdracht bevestig je door te betalen op onze website. Daarna komt jouw koerier in actie op de afgesproken dag. Een bestelbus huren in Eindhoven is dan dus niet meer nodig en jij kunt genieten van je vrije (mid)dag! Check dus altijd eerst of er nog een koerier plek heeft voor jouw transport!

Busje huren Eindhoven goedkoop? PickThisUp is goedkoper!

Wanneer je een busje of een bakwagen wil huren in Eindhoven, moet je altijd rekening houden met bijkomende kosten. Denk daarbij aan de huur van de bus maar ook aan verzekering, brandstof of extra kilometer toeslag. Een bestelbus huren in Eindhoven die km vrij is, zijn vaak lastig te vinden.

Transport via PickThisUp is gratis verzekerd tot 500 euro en voor een toeslag eventueel aanvullen te verzekeren. Daarnaast heb je er geen gedoe van kan je jouw vrije middag zelf indelen.

Veelgestelde vragen over busje huren Eindhoven

Ik wilde eigenlijk een verhuisbusje huren in Eindhoven, doen de koeriers ook verhuizingen?
Is een koerier goedkoper dan een bestelwagen huren in Eindhoven?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider