Troostwijk ophaaldag gemist?

Is de ophaaldag van je veiling verstreken? Geen stress, mogelijk is er nog een tweede kans.

Sinds 2017 heeft PickThisUp zich gespecialiseerd in kavel transport van veilingen en in 2023 zijn we een samenwerking gestart met het grootste B2B veilingplatform in Europa, Troostwijk Auctions. Waarbij onze website is gekoppeld aan Troostwijk hun systeem, zodat jij als klant alleen maar je kavelnummer(s) hoeft in te vullen en de koerier direct alle gegevens ziet om een betere inschatting te kunnen maken van het transport.

Een ander voordeel is dat we hierdoor in kunnen meekijken of er al een volgend ophaalmoment is. Mocht je de Troostwijk Auctions ophaaldag zijn vergeten of om een andere reden hebben gemist, dan kan onze klantenservice je helpen. Hou er wel rekening mee dat een volgende ophaaldag door Troostwijk vaak pas na 18:00 of in sommige gevallen pas de volgende dag wordt vastgesteld.

Indien je kavel(s) niet zijn opgehaald, ontvang je, als het goed is, automatisch een e-mail van Troostwijk veilingen met een volgende ophaalmoment. Maar mocht je deze niet hebben ontvangen en zoek je transport voor je kavel, dan kan je dit opvragen door een e-mail te sturen naar support@pickthisup.nl of door gebruik te maken van onze website chat. Deze chat is te openen door op het oranje icoontje te klikken rechts onderin je scherm. We horen het graag!