Update - PickThisUp transport in tijden van het Coronavirus

10 oktober, 2020

Meer artikelen

Het aantal positieve coronatest loopt weer op. Het kabinet heeft daarom besloten opnieuw maatregelen te treffen om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Voor ons is dit een moment om een update te geven over het virus, in combinatie met het transport van spullen zoals een gewonen veilingkavel, bank of kast.

Hoewel het lijkt dat dat de richtlijnen van het RIVM regelmatig veranderen zijn een aantal basisregels niet veranderd. Hier lees je tips voor een zorgeloos en veilig transport:

  1. Blijf bij klachten thuis en laat je testen;
  2. Houd 1,5 meter afstand van anderen, schud geen handen en zie af van het plaatsen van een handtekening.
  3. Was regelmatig je handen en gebruik zo veel mogelijk handschoenen. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten
  4. Maak vooraf duidelijke afspraken over de aflevering. Zorg dat je contactloos kan ophalen en/of afleveren bij de voordeur, en nog beter, buiten.
  5. Zorg voor handdesinfectie en maak gladde oppervlaktes schoon en desinfecteer ze indien mogelijk.
  6. Vertrouw je het niet, dan veiligheid & gezondheid eerst!

Uiteraard is het iedereen zijn keus om deze tips wel of niet na te leven. Toch willen wij nog extra benadrukken dat het belangrijk is de opvattingen van andere te respecteren.

Wij hebben nog geen nieuwe updates ontvangen van veilingbedrijven met betrekking tot de ophaaldagen. Mochten wij nieuws krijgen van BVA auctions, Belga veiling, Auctim of Onlineveilingmeester dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.

Laten wij er naar streven om het aantal reisbewegingen te beperken. Wil je meer weten over de RIVM richtlijnen kijk dan op de website van de rijksoverheid.

Drive safe!

Met vriendelijke groet, Team PickThisUp