Van deeleconomie naar gig-economy: De strategische move van PickThisUp

16 april, 2017

Meer artikelen

De afgelopen jaren is PickThisUp een platform geweest gericht op de deeleconomie. Helaas bleek dit model niet altijd de snelheid en zekerheid te bieden waarop de consument zit te wachten. PickThisUp heeft daarom dit jaar besloten om van het bestaande deeleconomie model af te stappen en in de gig economy model te stappen.

Voorheen was PickThisUp alleen actief als platform waar vraag-en aanbod bij elkaar werden gebracht. Vanaf heden wordt PickthisUp een transportoplossing geïntegreerd in bestaande websites. Zo vind je op website als Speurders, BVA Auctions en Marktplaats een speciale bezorg button. Waardoor consumenten makkelijker hun tweedehands aankoop kunnen doen en de drempel lager wordt om gebruik te maken van ons platform. Onze visie is om lastig transport voordelig, persoonlijk en relaxt te maken voor iedereen.

Bekijk de video