PickThisUp transport tijdens COVID-19

30 maart, 2020

Meer artikelen

Het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep.

Ook wij zijn bezorgd om wat er gaat gebeuren en alle koeriers die dagelijks contact hebben met andere mensen. We begrijpen dan ook goed dat je zorgen hebt over het virus in combinatie met het ophalen en afleveren van spullen. 

De richtlijnen veranderen dagelijks en we proberen daar zo goed mogelijk naar te luisteren. Mede daarom geven we je de volgende 5 tips als je besluit om de weg op te gaan:

  1. Maak vooraf duidelijke afspraken over de aflevering. Ga voor contactloos op te halen en af te leveren bij de voordeur, of nog beter, buiten.
  2. Gebruik handschoenen en hou deze in je laadruimte en niet in je cabine. Het gebruik ervan voorkomt ook wanneer je per ongeluk aan je gezicht zit in de auto.
  3. Zie af van handen schudden of handtekening plaatsen, hou 1,5 meter afstand.
  4. Zorg voor handdesinfectie in je voertuig en maak gladde oppervlaktes schoon en desinfecteer ze indien mogelijk.
  5. Vertrouw je het niet, dan veiligheid & gezondheid eerst!

Uiteraard is het iedereen zijn eigen keus om deze tips wel of niet na te leven. Het is met name belangrijk dat we extra voorzichtig zijn om deze lastige periode gezamenlijk zo goed mogelijk door te komen.

Tot dusver gaat elk veilingbedrijf er anders mee om. BELGA veilingen heeft besloten om de ophaaldagen uit stellen. BVA Auctions heeft ons laten weten dat kavels ook op andere dagen mogen worden opgehaald. Het is voor klanten daarom sinds gister mogelijk om een transport aan te melden met een ophaaldag in het verleden. Deze opdrachten kan je, in overleg met de BVA klantenservice, op een andere dag en tijdstip ophalen.

Laten we met zijn allen ernaar streven om het aantal reisbewegingen en menselijk contact zo beperkt mogelijk te houden.

Drive safe!

Met vriendelijke groet, Team PickThisUp