PickThisUp Bezorger van de maand: Nancy

3 december, 2019

Meer artikelen

PickThisUp is super blij met de inzet van Nancy Deliveries. Nancy is een echte doorzetter en doet er alles aan om haar bezorgingen op de juiste manier af te leveren. Haar bezorgingen worden gemiddeld beoordeeld met 4,9 sterren! Wij vonden het daarom hoog tijd om contact op te nemen met Nancy voor een nadere kennismaking.

NancyDeliveries

“Ik komt uit België en vindt het prettig om als zelfstandige te werken. Elke dag van de week ben ik in een andere hoek van Nederland of België en probeer transporten zo efficiënt mogelijk te plannen. Het transport van grote meubels of witgoed als koelkasten of wasmachines sla ik meestal over. Ik ben wel vaak te vinden op afhaallocaties van veilingbedrijf BVA-Auctions. Hier haal ik dan meerdere kleine tot middelgrote kavels op.

Wij vroegen Nancy hoe zij bij PickThisUp terecht is gekomen. Zij antwoordt met ‘Ik plan graag mijn eigen dagen in en de pakketten die ik ophaal zijn ook nog automatisch verzekerd’. ‘Een bijkomend voordeel is ook nog dat mijn ritten wekelijks worden uitbetaald’. 

Afgelopen week kwam op de support afdeling van PickThisUp nog een leuke reactie over Nancy Deliveries. De aanvragers waren zo blij verrast met de service van Nancy dat ze PickThisUp en haar aan meerdere personen had aanbevolen.

Succesverhaal

Heb jij ook een succesverhaal die je wil delen? Laat het ons weten, dan zetten wij de betreffende bezorger graag in het zonnetje.