Een dag mee op pad met koerier Vincent

16 oktober, 2020

Meer artikelen

Afgelopen zomer toen de mussen van het dak vielen zijn we een dagje mee geweest met Vincent Serranses. Vincent heeft het afgelopen jaar meer dan 500 opdrachten uitgevoerd voor PickThisUp en wij waren benieuwd hoe een dag van Vincent eruit ziet.

We spraken vroeg af op een parkeerplaats langs de A2 bij Utrecht. De dagen daarvoor had Vincent al meubels opgehaald die wij die dag konden bezorgen in Eindhoven. Helaas hadden wij een beetje pech bij het eerste adres. Er was nog niemand bij het cafe waar we podiumonderdelen moesten afleveren. Gelukkig hadden we wat speling en was dit geen probleem.

Het volgende adres, was het adres in Eindhoven. Een half uurtje van te voren belde we de klant dat we onderweg waren. De klant was zelf niet thuis, maar haar zoon zou de deur voor ons open doen. Deze levering ging als een speer.

Vervolgens reden we naar een klein plaatsje in de buurt waar wij een marktplaats aankoop gingen ophalen. Dit keer werd er een prachtige bank in de bus getild. De bank werd omwikkeld met dekens en vervolgens heeft Vincent de bank een aantal dagen later bezorgt in Amsterdam.

De dag eindigde weer op het parkeerterrein in Utrecht. Super leuk om een keer mee te gaan met Vincent en mee te maken wat hij onderweg allemaal tegenkomt.

Bezorgingen door Nederland