PickThisUp opent haar (digitale) deuren

1 juni, 2015

Meer artikelen

Maandag 1 juni, om 18:05 @ UtrechtInc kantoor was het zover: Na maanden werken drukte ons team gezamenlijk op de ‘Enter-knop’. De officiële lancering van PickThisUp was nu een feit!

Het delen van je huis (Airbnb), auto (Snappcar), kennis (Konnektid) of zelfs gereedschap (Peerby) is wereldwijd sterk in opkomst. Dus waarom niet je lege kofferbak delen op jouw vaste routes van A naar B om wat bij te verdienen?

Namens het hele team willen we alle mensen die input hebben geleverd voor de bouwstenen van Nederlands eerste sociale deeleconomie platform voor bezorgingen bedanken. De komende twee maanden gaan we zien of onze oplossing wordt geaccepteerd als een nieuwe wijze van pakketbezorging. 

Groet, Arjen van der Zee (Co-founder PickThisUp)