PickThisUp koerier van de maand: Niko van De Renkoekoek

1 augustus, 2018

Meer artikelen

In korte tijd alleen maar beoordelingen ontvangen van 5 sterren, dat komt niet vanzelf. Daarom deze maand alle lof voor Niko als koerier v/d maand. Namens alle aanvragers en team PickThisUp, bedankt voor je betrokkenheid, communicatie en inzet!

Niko: “Ik ben gaan 'Marktplaats-koerieren' doordat ik een oplossing voor mijn probleem wou; Namelijk hoe krijg ik mijn aankopen thuis na het zien van iets moois op een online site. Vandaag de dag is het gewoon een drive om te weten dat ik nu zelf de oplossing ben voor voor dit probleem."

Trots!

Net als Niko ontvangen meer PickThisUp koeriers een hoge beoordeling voor hun inzet, gemiddeld 4,8 van de 5 sterren! Daar zijn we trots op, want welk transportbedrijf kan dat nog meer zeggen? Op naar de toekomst!