PickThisUp is jarig

21 februari, 2019

Meer artikelen

PickThisUp bestaat vier jaar!

Eind februari 2015 zijn de broers Arjen en Jelmer van der Zee gestart met het opzetten van een nieuw manier van transport: PickThisUp! Voordelig vervoer voor iedereen en een kans om bij te verdienen voor ieder ander.

Alles wat we sindsdien hebben mogen meemaken is mede dankzij de koeriers. Die 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, van kelder naar 8e etage en in regen of sneeuw, helpen om jouw Marktplaats of veiling aankoop van A naar B te bezorgen.

Daarom vieren we ons verjaardag met een goodie pakket voor onze (top) koeriers die hieraan hebben bijgedragen.

Bedankt! Op naar nog vele jaren van groene (transport) kilometers, mooie verhalen en leuke bijverdiensten…

Met vriendelijke groet,

PickThisUp (Arjen, Aram, Jelmer, Safino & Robin)