PickThisUp als Startup-van-het-jaar 2016?

13 januari, 2017

Meer artikelen

Elk jaar nomineert Sprout startups die de markt opschudden! De lezers van Sprout kiezen veelbelovende ondernemers en dit jaar werd PickThisUp samen met negen andere bedrijven genomineerd voor startup-van-het-jaar 2016.

PickThisUp

‘Wij leveren alles wat niet in een doos past.’ Zei Arjen in zijn pitch. Zet eenvoudig jouw transport verzoek online en vind een koerier die jou kan helpen met het bezorgen van je bank, kast of fiets. “Delivering Anything, Anytime”

In de maand november is er gestreden om de felbegeerde titel van Startup-van-het-jaar. Wij hebben allen hard gewerkt. Maar helaas is de hoofdprijs aan ons voorbij laten gaan. Echter zijn we ontzettend trots op de nominatie en een prachtige ervaring rijker. Op naar een groenere en betere toekomst!