Status quo…

5 mei, 2016

Meer artikelen

YES, EUREKA!

Na 3 jaar experimenteren, leven op een startup budget en lang werkdagen in een benauwd kantoortje, is het ons gelukt om een bezorgdienst te creëren die inmiddels honderden mensen blij maakt!

Van gezinnen tot winkeliers of webshops. Steeds meer weten ze onze transportoplossing te vinden voor grote, lastige of bijzondere items. Of het nou gaat om fiets ophalen, wasmachine omruilen of meubeltransport. Het PickThisUp netwerk van meer dan 1.000 particulieren en (zzp) koeriers bieden voor elke vraag een oplossing.

Waar we enkele maanden geleden waren gestart met één meubeltransport per dag, doen we nu al honderden per maand! Allemaal mogelijk gemaakt door de koeriers die elke dag door weer en wind de weg op gaan.

De blije reacties en reviews van gemiddeld 4.8 uit 5 sterren, is voor ons de bevestiging dat we een bezorgdienst hebben gecreëerd die betaalbaar is en mensen blij maakt.

We zijn er nog lang niet, maar voor nu zeggen we PROOST! En op naar de duizenden!