Koerier van de maand: Piet!

3 november, 2016

Meer artikelen

Piet is een PickThisUp koerier van het eerste uur en wordt bijna met alleen mar 5 sterren reviews beoordeeld. Daarom vonden wij het de hoogste tijd om nader kennis te maken.

Piet vind je voornamelijk tussen 10:00 en 16:00 op de weg om de drukte te vermijden. Dit bevalt hem bijzonder goed. Hij las in de Volkskrant over PickThisUp en meldde zich enthousiast aan. “Ik krijg veel dankbaarheid en enthousiasme terug uit het platform van PickThisUp”, aldus Piet. Onlangs bracht hij een eethoek van Amsterdam naar Friesland. Toen hij de eethoek kwam afleveren was de vrouw ontzettend blij. “Dat je in Amsterdam durft te rijden, heel erg bedankt!”. De vrouw had de koffie en het suikerbrood al klaar staan en Piet kreeg als extra bedankje òòk nog een doos drop mee voor onderweg.

“Het zijn dit soort enthousiaste reacties waardoor je elke keer weer met een glimlach in de auto stapt naar de volgende bezorging”.