PickThisUp koerier van de maand: Michel

1 september, 2019

Meer artikelen

Eén van de top koeriers van PickThisUp is Michel. Zijn transport ervaring (Al meer dan 170!!) worden gemiddeld beoordeeld met 4,9 sterren. Onderstaande verhaal laat zien waarom hij deze waardering dubbel en dwars verdient.

Een verhaal uit het veld

Onlangs ging Michel op pad om een veiling kavel van BVA auctions op te halen. Bij aankomst stonden alle dozen opeengestapeld op een grote pallet en was het overzicht ver te zoeken. Michel herkende één van de dozen op de pallet en vroeg vervolgens aan de medewerker van BVA auction of de kavel compleet was, het antwoord was ja.

Achteraf bleek dat door samenloop van omstandigheden (foto’s op de BVA site, incomplete markering ect.) de kavel toch te bestaan uit twee dozen. Helaas kwam hij hier pas achter bij het afleveren van de kavel. Michel beloofde aan de klant om er werk van te maken en belde BVA Auctions. De doos bleek gelukkig nog op de locatie te staan en kon diezelfde week nog worden opgehaald.

Na een stevige handdruk bij het afleveren was het probleem weer opgelost en als klap op de vuurpijl kreeg Michel ook nog een volle dieseltank als waardering!

Ervaring delen

Heb jij ook een succesverhaal die je wil delen? laat het ons weten, wij zetten de betreffende koerier graag in het zonnetje.