De beste wensen voor 2018

1 januari, 2018

Meer artikelen

De feestdagen zijn achter de rug en zelfs de laatste dennennaalden zitten inmiddels in de stofzuigerzak. De maanden januari en februari zijn met het Hollandse weer de perfecte maanden voor het maken van nieuwe plannen.

PickThisUp heeft de ambitie om te groeien van startup naar een mooi (MKB) bedrijf. Met leuke mensen, winstgevende transport ritten en nog meer mooie verhalen over sinterklaas cadeautjes, fries suikerbrood of flessen wijn. Wat zijn jouw plannen voor 2018?

Nice to know: 450 kg confetti!

We hadden het al even over de feestdagen. Maar als daar ook nog eens 450kg confetti bij betrokken is dat weet je dat het om een goed feestje gaat. Afgelopen maand heeft koerier Klaas zo’n 450 kg feestvreugde vervoerd in zijn bus mét aanhanger.