PickThisUp gaat samenwerken met Transport-vergelijker!

10 oktober, 2023

Meer artikelen

Wat is het grootste nadeel van PickThisUp? Dat zo’n 5-10% van de aanvragen geen aanbieding ontvangt van een koeriersdienst. Simpelweg omdat er op dat moment meer vraag dan aanbod is aan koeriers. Óf omdat de klus te groot, zwaar of lastig is voor een koerier met een bestelbus(je).

Heel vervelend voor jou als opdrachtgever en daarom zijn we een samenwerking aangegeven met Transport-vergelijker.nl. Dé website om allerlei soorten transportoplossingen te vergelijken. Van zelf doen met eigen auto, tot busjes huren bij de BORENT of uitbesteden aan een vrachtwagen transport bedrijf. Maar ook PickThisUp staat ertussen. Want bij PickThisUp helpen we mensen graag met het vergelijken van koeriersdiensten. Maar is het wat groter of zwaardere goederen zijn dan past in een bestelbus, bijvoorbeeld een (receptie) balie, pallet met hout of een zitmaaier, dan kunnen andere partners van Transport-vergelijker je wellicht beter helpen.

Waar pickThisUp alleen koeriers vergelijkt, gaat transport-vergelijker dus nog wat verder. Daar kan je aanbieder van allerlei soorten transport vergelijken. Inclusief het zelf doen met eigen voertuig of een busje huren bij de Borent.

Je kan vergelijken op Prijs, duurzaamheid of beste reviews.