PickThisUp en Marktplaats - Hoe het werkt (meubel) transport uit te besteden

Zelf ophalen of uitbesteden? Het ophalen en bezorgen van een Marktplaats aankoop resulteert vaak in een lange zoektocht naar verschillende oplossingen en veel gedoe.

Een poging om het uit te besteden aan een transportbedrijf levert al gauw tientallen Google resultaten op van partijen die allemaal claimen de goedkoopste en beste te zijn. Maar dan toch vaak nét niet voor jouw type transport. Want ze werken niet voor consumenten, niet in die regio, het is groot/zwaar/kwetsbaar, etc.

Waardoor 80% van de mensen besluit om het dan maar zelf te doen door een bus of aanhanger te huren, hun vrije dag op te offeren en op en neer te rijden. Niet alleen zonde van de schaarse vrije tijd die we hebben, maar ook belastend voor het klimaat door de extra C02 uitstoot.

Want met al die lege auto’s en bestelbussen op de weg, zou dit toch makkelijker en beter moeten kunnen? Met die gedachte is PickThisUp in 2015 gestart; We willen deze verspilling van CO2 tegengaan en mensen meer vrije tijd geven. Want tijd is ten slotte iets, waar we allemaal nooit genoeg van kunnen hebben.

Hoe het werkt? Heel simpel. Via PTU kan je koeriers vergelijken die veelal wekelijks vaste routes rijden. Jij plaatst een offerteaanvraag via onze site met vermelding van de Marktplaats advertentie, 1-3 koeriers doen een aanbieding en jij kan vervolgens vrijblijvend jouw beste transportoplossing kiezen op basis van prijs, reviews of persoonlijke klik.

Benieuwd naar de prijs van jouw Marktplaats meubel, witgoed, fiets, bed, kast, bank, badmeubel, sofa jacuzzi, transport? Met honderden aangesloten koerier en transportbedrijven, vind je via PickThisUp de beste koerier voor elk type transport. Probeer geheel vrijblijvend en start met vergelijken via https://www.pickthisup.nl/marktplaats/