Koerier Den Haag voor betaalbaar & betrouwbaar transport!

Op zoek naar een koerier in Den Haag? Laat jouw spullen vervoeren door een koerier die toch al rijdt! PickThisUp koppelt jouw transport aanvraag aan koeriers die toch al rijden en wat ruimte over hebben. Zo krijg jij betaalbaar transport en kunnen de koeriers in Den Haag hun routes zo optimaal mogelijk vol maken. Dat bespaart je geld maar zorgt ook voor minder CO2-uitstoot. Daarnaast kost het minder tijd, dan wanneer je zelf een bus of aanhanger gaat huren.

Een koerier in Den Haag regelen? Vul de rekentool in en ontdek de prijs voor het transport van jouw spullen!


Bekijk hoe het werkt

255 bomen geplant dit jaar

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Transportbedrijf in Den Haag inhuren? Zo regel je dat via PickThisUp!

Bij PickThisUp begrijpen we dat je soms spullen moet versturen of wilt ontvangen die niet in een standaard pakket passen. Hier is hoe wij je kunnen helpen:

1
Plaats je opdracht

Vertel ons wat je wilt versturen. Dit kan van alles zijn, van een bank tot een fiets en van een Ikea bestelling tot een veilingkavel. Geef de afmetingen en het gewicht op, samen met de ophaal- en afleverlocatie. Daarna ontvang je een indicatie van de prijs voor het transport.

2
Ontvang biedingen

Onze netwerk van koeriersdiensten in Den Haag zal biedingen uitbrengen om jouw spullen te vervoeren. Deze koeriers zijn vaak onderweg en hebben nog ruimte over in hun voertuig, wat betekent dat ze jou een voordelige prijs kunnen bieden.

3
Kies je koerier
4
Veilig betalen

Betaal veilig via ons platform. Het geld wordt pas aan de koerier vrijgegeven nadat jouw spullen veilig zijn afgeleverd en jij volledig tevreden bent!

Met PickThisUp is het versturen van grote of ongewone items simpel, voordelig en betrouwbaar.

Veilig en verzekerd vervoeren

Bij PickThisUp zijn transporten standaard verzekerd tot €500. En voor extra zekerheid kun je de verzekering zelfs verhogen tot €1000. Dit betekent dat jouw waardevolle items altijd verzekerd zijn tijdens de reis.

Daarnaast kun je een koerier kiezen op basis van het aantal ritten dat hij of zij al heeft gedaan en de daarbij behorende beoordelingen van andere klanten. Lees echte reviews over de koeriers in Den Haag die al een bod hebben uitgebracht om jouw spullen te mogen vervoeren. Deze koeriers hebben een reputatie opgebouwd door consistente, betrouwbare service te bieden. Dit zie je terug in de vele uitstekende beoordelingen die onze koeriers in Den Haag krijgen.

Meubeltransport in Den Haag

Tafels, stoelen, kasten, dressoirs, lampen of salontafels: meubeltransport in Den Haag regel je gemakkelijk en betaalbaar via PickThisUp. Veel van onze koeriers vervoeren heel geregeld meubels en hebben zelfs een laadruimte waarin tapijt of ander soort bekleding is aangebracht, om jouw spullen te beschermen. Kies voor een L, XL of XXL zending wanneer je meubeltransport in Den Haag nodig hebt. Natuurlijk kunnen koeriers ook jouw Marktplaats of Ikea aankoop vervoeren.

Met PickThisUp is jouw transport in Den Haag niet alleen gemakkelijk en betaalbaar, maar ook veilig en betrouwbaar.

Veelgestelde vragen over PickThisUp als koeriersdienst in Den Haag:

Zijn jullie een koeriersdienst?
Werken de koeriers die via PickThisUp rijden overal?
Kan ik PickThisUp gebruiken in Den Haag voor transport van grote of zware items?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider