Koerier in Breda? Onze koerier rijdt toch al!

Heb je een koerier in Breda nodig? Onze koeriers vervoeren alles. Van een tafel en stoelen, een veilingkavel, Ikea aankoop of witgoed als een vriezer of droger. Boek een koerier via PickThisUp en je laat jouw items vervoeren door een koerier die toch al rijdt.

Wil je betaalbaar transport in Breda regelen? Via onze koeriers gaan jouw items betaalbaar en verzekerd van A naar B! Vul direct de rekentool in voor een gratis offerte op maat.


Bekijk hoe het werkt

255 bomen geplant dit jaar

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Hoe werkt PickThisUp?

Wanneer je in Breda transport nodig hebt, kun je via PickThisUp een koerier zoeken en boeken die toch al rijdt. Veel koeriers en transportbedrijven in Breda en omgeving hebben namelijk ruimte over in hun bus of auto en vullen die ‘gaten’ graag op. Ook zijn er particulieren die veel onderweg zijn en die ook af en toe een pakket meenemen. Als extra bijverdienst of vanuit milieuoogpunt. Deze mensen, van bijvoorbeeld IT-project manager tot hogeschooldocent of gepensioneerde taxichauffeur, zijn aangesloten bij PickThisUp.Toch liever een bedrijf inschakelen? Jij bepaalt

1

Vul de ophaal- en afleverlocatie in, selecteer een formaat per item en je ziet direct een prijsindicatie voor jouw transport. Interessant? Plaats dan vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1 tot 48 uur maximaal 3 aanbiedingen van koeriers in Breda.

De koeriersdiensten zijn door ons geverifieerd, verzekerd tegen schade en ontvangen van andere klanten gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren beoordeling.

2
Wij matchen jouw aanvraag met koeriers in Breda

Er zijn inmiddels meer dan 1600 koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten bij PickThisUp en daarmee zijn we één van de grootste bezorgplatformen in de benelux. Daardoor is er bijna altijd wel een koeriersdienst in de buurt die jouw zending kan meenemen. Voor de regio Breda zijn koeriers (zzp’ers) en verschillende transportondernemingen aangesloten.

3
Bevestig de opdracht
4
Beoordeling

Wij vinden het heel erg belangrijk dat de koeriersdiensten in Breda aan je wensen voldoen. Daarom ontvangen de koeriers pas zijn vergoeding wanneer jij tevreden bent.

Sneltransport in Breda nodig?

Ook wanneer er haast geboden is bij het vervoer van jouw pakket of poststuk, kun je ook via PickThisUp het vervoer regelen. Een spoed- of sneltransport in Breda regel je gemakkelijk online. Op werkdagen krijg je bij een spoedaanvraag gemiddeld binnen 60 minuten één of meerdere reacties op je aanvraag.

Voor spoedtransport geldt een extra toeslag, deze toeslag staat altijd duidelijk vermeld onder de indicatieprijs in de rekentool.

PickThisUp helpt je met ieder soort transport in Breda

Koeriers die werken via PickThisUp vervoeren elke dag allerlei verschillende items. Van meubels tot vriezers en van antiek tot Ikea bezorging. Daarnaast zijn de koeriers er ook voor de levering van belangrijke onderdelen of het vervoer van pakketten.

Veelgestelde vragen over koeriersdienst in Breda

Werken de koeriers alleen in Breda?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider