Op zoek naar koerier in Utrecht? PickThisUp!

Heb je een koerier in Utrecht nodig voor het vervoer van bijvoorbeeld een tafel, stoelen, je nieuwe fiets of een andere marktplaats aankoop? PickThisUp matcht jouw zending met een koerier die al die route moet rijden en nog ruimte heeft en een zending van of naar Utrecht mee kan nemen. Je betaalt minder voor het vervoer en je creëert minder CO2-uitstoot. Een koerier in Utrecht vind, vergelijk en boek je via PickThisUp!


Bekijk hoe het werkt

255 bomen geplant dit jaar

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Hoe werkt PickThisUp?

PickThisUp laat jouw marktplaats aankoop, juridische documenten, spoedzending of nieuwe fiets vervoeren door een koerier in Utrecht die toch al rijdt. Door het invullen van de gegevens in onze rekentool, krijg je allereerst een indicatie van de prijs. Daarna ontvang je geheel vrijblijvend van koeriers maximaal 3 biedingen. Op werkdagen krijg je die meestal binnen 8 uur. Koeriers die toch al onderweg zijn, nemen graag extra items mee, want hoe efficiënter de route, hoe beter. Jouw zending kan daarom betaalbaar van a naar b vervoerd worden door een koeriersdienst uit Utrecht of een koerier die toch al in die regio moet zijn. Meer lezen over het vervoer van Marktplaats aankopen? Bekijk dan onze marktplaats transport pagina!

Kies jouw koerier

Sinds de oprichting van PickThisUp in 2015 zijn er inmiddels meer dan 1.600 koeriersbedrijven aangesloten. Daardoor heb je vaak keuze uit verschillende koeriers. Kies je een zzp koerier uit Utrecht die net is begonnen of een groter koeriersbedrijf die iets duurder is, maar meer ervaring heeft. Wij adviseren, jij kiest. Na het ontvangen van aanbiedingen kan je de beoordelingen van de koerier(s) lezen en de koerier kiezen die het beste bij je zending past.

Benieuwd naar de reviews van ons platform? Die delen we graag met je! Op onder andere Trustpilot vind je veel reviews van PickThisUp!

Spoedkoerier in Utrecht

Heb je een spoedzending? Zoals technische onderdelen, juridische documenten of iets anders dan met spoed naar een andere locatie moet? Kies dan in onze rekentool voor een spoedzending.

Dan weten onze koeriers dat je haast hebt en krijg je biedingen die daarbij passen.

Er zijn veel verschillende koeriersbedrijven in Utrecht en er is vrijwel altijd een koerier die voor jou aan de slag kan en heb je jouw spoed koerier in Utrecht zo gevonden.

Vervoeren jullie mijn bank, tafel, stoelen, koffiezetapparaat of items van een online veiling?

Dat is precies wat PickThisUp voor je kan doen, maar we vervoeren eigenlijk alles. Ook zendingen die in een verhuisdoos passen of grotere items zoals kasten. In onze rekentool kies je het formaat van jouw items en kun je de afmetingen doorgeven. Ook wanneer je bijvoorbeeld iets bij Ikea Utrecht hebt gekocht. Onze koerier in Utrecht komt dan naar de vestiging en neemt de zending voor je mee naar jouw adres. Meer over Ikea bezorgen vind je op onze Ikea bezorgen pagina!

Veelgestelde vragen over PickThisUp als koeriersdienst in Utrecht:

Zijn de koeriers die via PickThisUp werken ook beschikbaar voor sneltransport in Utrecht?
Is Ikea Utrecht bezorging ook mogelijk?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider