Transportbedrijf in Tilburg?
Kies een koerier die al rijdt!

Dagelijks zijn er honderden transportbedrijven en koeriers in Tilburg onderweg. Deze koeriers nemen jouw zending graag mee. PickThisUp koppelt jouw aanvraag voor transport in Tilburg aan koeriers die toch al rijden. Zo bespaar je op de kosten voor het transport en kan de koerier in Tilburg efficiënter werken. Alle plekken in zijn bus worden opgevuld en hij kan, mede door jouw zending, een optimale route rijden.

Een koeriersdienst in Tilburg boeken? Vul direct onze rekentool in, voor een vrijblijvende offerte van jouw transport!


Bekijk hoe het werkt

255 bomen geplant dit jaar

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Hoe werkt PickThisUp?

PickThisUp brengt jouw zending onder de aandacht bij koeriersdiensten in Tilburg en omstreken. Via onze online rekentool kun je aangeven wat er vervoerd moet worden en van waar naar waar en wat er nodig is op locatie. Zo weet de koerier precies wat je wensen zijn en kan de koerier in Tilburg kijken of hij jij in zijn route past. Past jouw vervoer in de route van koerier? Dan plaatst hij een bod op jouw transport. Daarna kan jij kiezen of je gebruik wil maken van zijn of haar diensten door deze te accepteren of af te wijzen.

Je kan koeriersbedrijven uit Tilburg maar ook uit andere regio’s kiezen op basis van de kosten voor het transport, de reviews of de snelheid van de levering.

Een koerier in Tilburg regel je zo:

1
Vul je gegevens in

Bereken binnen 1 minuut een prijsindicatie, plaats vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1 tot 48 uur aanbiedingen van koeriersdiensten en transportbedrijven in Tilburg. Het kan ook gebeuren dat je van koeriersdiensten uit een andere regio een offerte ontvangt. Zij moeten dan waarschijnlijk toch al in Tilburg zijn en kunnen je zending gemakkelijk mee nemen.

2
Vergelijk en kies een koerier

Je ontvangt maximaal 3 aanbiedingen en kiest het gewenste koeriersbedrijf op basis van prijs, snelheid of reviews. Daarna maak je afspraken via de chat en bevestig je het transport door te betalen.

3
Jouw koerier komt in actie

Wat kunnen de koeriers in Tilburg allemaal vervoeren?

Er zijn meer dan 1600 koeriers aangesloten bij PickThisUp. Van particulieren die dagelijks op de weg zitten tot professionele koeriers die elke dag honderden pakketten afleveren.

Al deze koeriers samen maken het mogelijk om via PickThisUp vrijwel alles te vervoeren. Van Ikea bezorgen tot koelkasten, wasmachines, hoekbanken en een doos met kleding. Maar ook marktplaats aankopen en veilingkavels brengen onze transportbedrijven in Tilburg graag voor je van a naar b. Veilig en verzekerd vervoeren via PickThisUp.

Zending altijd verzekerd tot 500 euro

Wanneer je jouw spullen laat vervoeren via PickThisUp, zijn je items standaard verzekerd tot 500 euro. Je kunt de verzekering ook uitbreiden tot 1000 euro wanneer je duurdere items laat vervoeren. Daarnaast kun je altijd reviews lezen over de koerier die een bieding heeft uitgebracht op jouw transport en zin hoe lang hij/zij al lid is en hoeveel opdrachten al heeft uitgevoerd. Zo kan je zelf een overwogen keus maken bij wie jouw zending in goede handen is.

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider