Transport in Rotterdam nodig?
Onze koerier rijdt toch al!

Een koerier in Rotterdam nodig of zoek je een transportbedrijf in Rotterdam voor het vervoer van meubels, witgoed of een pallet met spullen van een veiling? PickThisUp koppelt jouw aanvraag aan een koerier die toch al rijdt. Zo bespaar je in de kosten voor het transport en veroorzaakt jouw zending minder CO2-uitstoot.

Direct je koerier in Rotterdam regelen? Vul de rekentool in voor gratis offertes voor jouw vervoer!


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

PickThisUp vervoert alles

Bij PickThisUp zijn transportbedrijven uit Rotterdam aangesloten, maar ook koeriersdiensten uit Rotterdam en omgeving. Wanneer je jouw vervoersaanvraag op onze website plaatst, kijken de aangesloten bedrijven of ze een plekje over hebben voor jouw zending. Veel van onze koeriers rijden toch al en kunnen vaak extra items of spullen meenemen. Vrijwel elk koeriersbedrijf in Rotterdam heeft ritten die nog ruimte over hebben.

Je kunt koeriers die bij ons zijn aangesloten heel veel verschillende dingen laten vervoeren. Zo vervoeren onze koeriers in Rotterdam onder andere wasmachines, koelkasten, tafels en stoelen, grote of zware pakketten en kasten.

Spoedkoerier in Rotterdam

Spoedkoeriers in Rotterdam vervoeren geregeld medische apparatuur of juridische documenten waarbij haast geboden is. Ook dan kun je via PickThisUp een sneltransport in Rotterdam regelen.

Nadat de koeriers offertes uit hebben gebracht, kun je per koerier de reviews lezen en een kiezen op basis van prijs, reviews of levertijd van je zending.

De meeste koeriers die via PickThisUp werken hebben jarenlange ervaring en zijn echte professionals die je perfect kunnen helpen met grote en bijvoorbeeld zware items. Maar er zijn ook particulieren die veel op de weg zijn en heel secuur je zending kunnen regelen. We bieden beide aan en jij maakt uiteindelijk zelf de keuze. Wanneer je een kleine zending hebt, die in een verhuisdoos past, kan je kiezen voor een ‘small’ pakket. De koerier haalt dan jouw spullen op, pakt ze in en levert ze af voor verzending bij een postpakketdienst. De bezorging wordt dan verzorgd door een landelijke pakketbezorger in Rotterdam (bijvoorbeeld DHL, PostNL etc). De bezorglocatie kan uiteraard overal in Nederland of buitenland zijn.

Voordelen van PickThisUp koeriers in Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam een koeriersdienst nodig hebt en je boekt via PickThisUp dan is je verzending gratis verzekerd tot 500euro. Je kunt ervoor kiezen om je verzekering nog extra verhogen tot 1000 euro wanneer je bijvoorbeeld een duur meubel wilt laten vervoeren.

Daarnaast kun je reviews lezen over de koeriers, kun je direct contact hebben met de koerier van je keuze en afspraken maken over de aflevering van het pakket.

De koeriers kunnen je bijvoorbeeld ook helpen met het vervoer van Ikea bestellingen. Heb je een mooi bankstel gekocht, maar past het niet in je auto? Wij bezorgen jouw Ikea bankstel schadevrij bij je thuis. In Rotterdam zijn koeriers in overvloed beschikbaar en die helpen je graag verder.

Maar ook tweedehands producten van Marktplaats leveren onze Rotterdamse koeriers voor je af door heel Nederland.

Veelgestelde vragen over een koerier inhuren in Rotterdam via PickThisUp

Welke transport bedrijven in Rotterdam zijn bij jullie aangesloten?
Wat kost een koerier in Rotterdam?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider