Koerier in Groningen?
PickThisUp betaalbaar en betrouwbaar!

Op zoek naar een koerier in Groningen en omgeving? PickThisUp zorgt dat koeriers in jouw regio een bod uitbrengen op jouw zending. Je pakket of item (zoals een bank, fiets, tafel of kast) wordt vervoerd door een koerier die toch al rijdt. Of je nu vanuit Groningen naar Den Haag iets wil vervoeren of juist een koerier voor centrum Groningen zoekt: PickThisUp helpt je met het vinden van een betrouwbare en betaalbare koerier die nog ruimte over heeft!

Gratis vrijblijvende offertes ontvangen voor een koerier of bezorger in Groningen? Vul de rekentool hieronder in!


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Hoe werkt PickThisUp als je een koerier in Groningen zoekt?

1
Online opdracht aanmelden voor een koerier in Groningen

Vul de ophaal- en afleverlocatie in. Kies daarna het formaat van het voertuig dat je denkt nodig te hebben. Laat vervolgens je gegevens achter zodat we jou kunnen bereiken.

2
Wij matchen jouw aanvraag met koeriers in Groningen

Ons netwerk telt inmiddels +1600 koeriersbedrijven en ook een koeriersdienst in Groningen kunnen we natuurlijk voor je vinden. Je krijgt maximaal 3 vrijblijvende offertes voor je transport vanuit Groningen..

3
Bevestigen
4
Beoordeling

Na aflevering ontvangt de koerier pas de vergoeding wanneer jij tevreden bent

Transport in Groningen: betaalbaar en betrouwbaar

Wanneer je een koerier in Groningen zoekt, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn voor je zending. Daarom krijg je in onze online rekentool eerst een prijsindicatie. Daarna volgen 3 biedingen van koeriers en die offertes zitten veelal dicht in de buurt van de prijsindicatie.

Wij houden koeriersdiensten betaalbaar omdat pakketten van PickThisUp meegaan met een koerier die toch al rijdt. Zo heb je niet alleen een goedkope koerier in Groningen, maar stoot je ook minder CO2 uit met je verzending.

Naast betaalbaar zijn onze koeriers in Groningen ook betrouwbaar. Dat zie je terug in de vele positieve reviews die onze koeriers na elke klus ontvangen. Wil je echt ‘het beste van het beste’ kies dan voor onze beste koeriers. In de rekentool kan je dit aangeven en je krijgt dan alleen biedingen van koeriers en koeriersdiensten in Groningen die minimaal een 4,7 uit 5 scoren en al meer dan 100 ritten ervaring hebben. Alleen de allerbeste dus.

Meer informatie over onze prijzen vind je op onze prijzenpagina.

Pakketbezorger in Groningen: ook dat regelt PickThisUp!

Naast banken, tafels, stoelen en kasten vervoeren onze koeriers ook geregeld pakketten. Je kan jouw spullen zonder verpakking aan de koerier meegeven en deze zorgt ervoor dat je zending onbeschadigd aankomt op zijn bestemming. Wil je bijvoorbeeld een pakketbezorger in Groningen iets laten vervoeren dat in een verhuisdoos past? Kies dan voor formaat “Small” in onze rekentool.

Veelgestelde vragen over koeriersdiensten in Groningen

Werken jullie alleen in Groningen en omstreken of zijn jullie een landelijke koeriersdienst?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider