Koerier in Eindhoven?
Kies betaalbaar en duurzaam vervoer!

Kies een koerier in Eindhoven die toch al rijdt en nog ruimte heeft en graag extra spullen meenemen. PickThisUp koppelt jouw aanvraag voor transport vanuit Eindhoven aan koeriers die toch al onderweg zijn, ruimte hebben en wat extra willen bijverdienen.Vrijwel ieder transportbedrijf in Eindhoven heeft wel routes waarop nog wat extra items mee kunnen en via PickThisUp regel jij jouw plekje bij deze koeriers.

Direct het transport van jouw tafel, stoelen, bank, koelkast, gereedschap of Ikea spullen regelen? Boek nu een koerier in Eindhoven!


Bekijk hoe het werkt

255 bomen geplant dit jaar

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Dit is wat PickThisUp voor je kan doen

PickThisUp koppelt jou aan transportbedrijven en koeriersdiensten uit Eindhoven. Jij plaatst online een aanvraag voor het transport en zij brengen vrijblijvend een offerte voor je uit.

Daarna kies jij de koerier die bij je past en bevestig je de zending door te betalen.

Voorafgaand aan de offertes krijg je altijd een prijsindicatie te zien. Zo weet je ongeveer wat je aan kosten kunt verwachten. De offertes van de transportbedrijven uit Eindhoven en omstreken liggen veelal maximaal 10% boven of onder de indicatieprijs.

Koeriers die via PickThisUp werken kunnen vrijwel alles voor je vervoeren. Van een nieuwe fiets of scooter tot een vrierzer of 2 persoons bed. Daarnaast halen onze koeriers in Eindhoven vaak spullen op die via Marktplaats gekocht zijn. Zo hoef je niet zelf te gaan rijden met een bus of aanhanger en bespaar je CO₂.

Ook veilingkavels en Ikea aankopen worden door onze koeriers veel meegenomen op transport. Je kan in de rekentool zelfs kiezen voor een Ikea vestiging als ophaaladres.

Voor transport in Eindhoven, maar ook buiten Eindhoven, staan tientallen koeriers voor je klaar.

Ben je tevreden over het transport? Dan betalen wij de koerier uit. Is er iets niet in orde? Geef dit dan direct door. Wij houden dan de betaling vast totdat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Hierdoor wordt 99,5% van alle transport opdrachten probleemloos afgeleverd.

Duurzaam en minder CO2 uitstoot

Door niet zelf in de auto te stappen is je vervoer duurzamer en minder vervuilend. De koerier die toch al rijdt, kan jouw items duurzamer vervoeren en jij bespaart op de kosten voor het transport.

Spoed koerier Eindhoven

Heb je een spoedkoerier in Eindhoven nodig? Ook die kan regelen via PickThisUp. Je kan in de rekenmodule kiezen voor een spoedzending. Hiervoor wordt altijd een extra toeslag berekend en je krijgt op werkdagen binnen gemiddeld 60 minuten een aanbieding van een koerierservice in Eindhoven. Leveringen binnen 24 uur zijn vaak ook mogelijk!

Veelgestelde vragen over koeriers in Eindhoven via PickThisUp

Zijn er alleen transportbedrijven uit Eindhoven aangesloten bij PickThisUp?
Hoe kies ik de beste koerier?
Vervoert een koerier vanuit Eindhoven overal naar toe?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider