Koerier in Arnhem?
Laat je zending betaalbaar vervoeren!

Zoek je een koerier in Arnhem voor het vervoer van je laatste Marktplaats aankoop? Het vervoer van grote items tijdens bijvoorbeeld een verhuizing? Of gewoon omdat je andere dingen te doen hebt dan een busje huren. Via PickThisUp gaat jouw zending, op welk formaat dan ook, mee met een koerier rondom Arnhem die toch al rijdt.

Zo bespaar je tijd, kosten en reduceren we samen de CO2-uitstoot.


Bekijk hoe het werkt

472 bomen geplant sinds 2023

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Hoe werkt PickThisUp?

Wanneer je iets te verzenden hebt, plaats je eenvoudig een offerte-aanvraag op ons platform via de rekentool. Dit kan variëren van meubels tot witgoed of een scooter of fiets. Je ontvangt vervolgens offertes van beschikbare koeriers in Arnhem die jouw item kunnen meenemen op hun reeds geplande route. Zo bespaar je niet alleen op kosten voor een bezorger in Arnhem, maar draag je ook bij aan een lagere CO2-uitstoot. De koeriers die bij PickThisUp zijn aangesloten kunnen vrijwel alles voor je vervoeren. Wanneer je het juiste formaat selecteert in onze rekentool, weet je zeker dat jouw koerier de juiste aanbieding doet!

Aan de slag!

1
Vul je gegevens in

Vul het adres in Arnhem in waar de zending opgehaald moet worden, vul daarna ook het afleveradres in. Dit kan overal in Nederland zijn. Selecteer vervolgens een omvang per item en je ziet direct een prijsindicatie van jouw transport. Interessant? Plaats dan vrijblijvend een offerte aanvraag en ontvang binnen 1 tot 48 uur (75% binnen 24 uur) aanbiedingen van koeriers.

De koeriersdiensten zijn door PickThisUp geverifieerd, verzekerd tegen schade en ontvangen gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren beoordeling.

PickThisUp is een online platform waar je koeriersdiensten in Arnhem en transportbedrijven kan vergelijken en boeken. Wij bezorgen dus zelf niet en prijsafspraken maak je daarom direct met jouw koerier in Arnhem.

2
Vergelijk en kies een koerier in Arnhem

Je ontvangt maximaal 3 aanbiedingen van koeriers in Arnhem. Daarna kun je de aanbiedingen vergelijken op basis van prijs, snelheid en/of reviews. Wil je er meer ontvangen? Dat kan door een koerier af te wijzen. De aanbiedingen zijn afhankelijk van hoe goed de koerierdienst de rit kan combineren en zullen rond de indicatieprijs liggen. (+/-20%).

Vervolgens kan je via de chat aanvullende vragen stellen of de opdracht bevestigen door één van de koeriers te boeken. Hierna is het transport bevestigd en zijn je spullen op basis van de aanschafwaarde verzekerd tot een maximum van €500. Laat je een duurder item vervoeren? Dan kun je extra verzekering bij kopen.

Vragen over het transport kan je via de chat aan de koerier stellen. Hierdoor ben je direct op de hoogte, mocht er onverhoopt iets tegenzitten.

3
Jouw Arnhemse koerier komt in actie!

PickThisUp vervoert jouw items!

Wanneer je op zoek bent naar een koerier in Arnhem staan onze koeriers natuurlijk voor je klaar maar ook wanneer je een koeriersdienst in Elst zoekt, gaan de vervoerders die bij ons zijn aangesloten graag voor je aan de slag.

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider