Koerier in Amsterdam?
PickThisUp vervoert jouw spullen!

Een koerier in Amsterdam nodig omdat je iets op een veiling hebt gekocht, net die ene mooie kast gevonden hebt op Marktplaats of een scooter, koelkast of wasmachine wil laten vervoeren? PickThisUp helpt met het vinden van de beste koeriersdienst in Amsterdam. Wij koppelen namelijk jouw aanvraag aan koeriers in Amsterdam die toch al onderweg zijn. Zo bespaar jij geld en kunnen koeriers de beste routes inplannen. Vul onze rekentool in voor gratis vrijblijvende offertes voor jouw zending. Kies de koerier die bij je past en bevestig de rit.

Direct een koerier regelen? Onze rekentool helpt je verder!


Bekijk hoe het werkt

255 bomen geplant dit jaar

 
 • Marta

  “Super goede in prijs vergelijking met andere bedrijven. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Top!”
  — Google Reviews
 • Björn

  “Supersnel geregeld dat pakket is opgehaald en werd keurig op tijd bezorgd. Wat een handige service! Prijs was ook lager dan concurrentie.”
  — Google Reviews
 • Hans

  “Mijn eerste ervaring was gelijk goed. Wat een leuk en makkelijk product. Ga zo door...Ik ga er zeker vaker gebruik van maken!”
  — Google Reviews
 • Pete

  “Top website. Snel en schadevrij mijn spulletjes die ik op Marktplaats heb gekocht naar mij gebracht. Aan te bevelen.”
  — Google Reviews
 • Peter

  “Werkt bijzonder eenvoudig. Aanmelden, opgeven en er komen een aantal aanbiedingen binnen. Kiezen en alles komt in orde.”
  — Google Reviews
 • Dina

  “Zeer goede kwaliteit/prijs ratio. Bovendien vind ik de formule positief: kleinschalig, waarbij veel 1-persoons bedrijfjes een kans krijgen om wat te verdienen. Aanrader.”
  — Google Reviews
TroostwijkMarktplaatsIKEAOnlineveilingmeester

Wat doet PickThisUp?

PickThisUp is een platform voor koeriers. Dus of je nu een spoed koerier in Amsterdam zoekt, een ‘gewone’ koerier die je meubels kan vervoeren of een goedkope koerier in Amsterdam: PickThisUp helpt je met het vinden van een betrouwbare voordelige oplossing..

Er zijn 1600 koeriersdiensten aangesloten bij PickThisUp en wanneer jij een zending online plaatst, kijken zij of ze deze nog kunnen inpassen op hun routes. Want een koerier die toch al rijdt en nog ruimte over heeft, kan op deze manier nog wat bijverdienen. Wij kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan een koerier in Amsterdam Zuidoost, maar ook ééntje uit Venlo die toevallig die dag ook in Amsterdam moet zijn..

In onze rekentool kun je het formaat van je zending selecteren. Je kan kiezen uit Small (past in verhuisdoos), Medium (past in kofferbak), Large (past in stationwagen), XL(kleine bestelbus) en XXL (verhuiswagen met laadklep). Afhankelijk van de maat van je zending, zullen er koeriers reageren. Dus geef het formaat altijd goed door, dan weet je zeker dat we je koppelen aan een koerier met het juiste voertuig..

Wanneer je via onze website een koeriersdienst in Amsterdam zoekt, krijg je ook altijd een prijsindicatie voor het vervoer. Past de indicatie binnen je budget? Dan kun je de opdracht plaatsen en ontvang je biedingen van koeriers die je zending mee kunnen nemen.

Op werkdagen ontvang je veelal binnen 8 uur de eerste bieding (en). Je kan tot 48 uur na je aanvraag nog biedingen ontvangen, maar 75% van onze klanten ontvangt binnen 24 uur één of meer offertes. Heb je sneltransport in Amsterdam nodig? Kies dan voor onze spoedaflevering in de rekentool. Dan weten de koeriers dat je haast hebt en word er een toeslag gerekend.

Je zending is veilig bij onze koeriers

Je pakketje, meubels of andere items zijn standaard tegen diefstal of scahde verzekerd tot een bedrag van 500 euro. Daarnaast kun je heel gemakkelijk reviews lezen over onze koeriers in Amsterdam. Deze vind je bij de offertes. 99,5% van onze transporten wordt probleemloos bezorgd.

Meubel transport Amsterdam

Zoek je een transportbedrijf in Amsterdam voor meubeltransport? Dan doen onze koeriers graag voor je. Of je nu op Marktplaats een tweedehands bank hebt gekocht of dat je een nieuwe kast bij de Ikea op het oog hebt, de koeriers die via PickThisUp werken vervoeren het graag voor je.

Veelgestelde vragen over Koeriersdienst Amsterdam:

Wat kost een koerier in Amsterdam?
Werken jullie ook als pakketbezorger in Amsterdam en omstreken?

Pers & Media

De telegraafRTLZVolkskrantSproutBusiness Insider