BVA Auctions en PickThisUp - hoe werkt het

Heb je iets leuks gekocht op een veiling zoals een laptop, wasmachine, kast, badmeubel, sofa of scooter? PickThisUp kan je helpen je met het ophalen en bezorgen binnen Nederland, Belgiƫ en delen van Duitsland.

Sinds 2017 is PickThisUp trotse partner van BVA Auctions en hebben we ons gespecialiseerd in veiling kavel transport. Want hoe makkelijk het misschien ook lijkt, iets ophalen en bezorgen, niet ieder koerier is hiervoor geschikt. Een aantal cruciale checks bepalen of jij je aankoop goed ontvangt, of dat je weken later nog aan het bellen en emailen bent met de klantenservice om een ontbrekend of vervangend artikel te ontvangen.

En dat zijn dan ook direct de meest belangrijke punten: De koerier heeft jouw aankoopbewijs nodig om de kavels op te mogen halen en goed te kunnen inspecteren. Zijn er beschadiging? Is het compleet? Kloppen de aantallen? Is het het juiste type / model? Is de QR code goed gescand? Etc.

Deze zorgen nemen ze graag voor je uit handen en omdat ze toch al naar de veiling toe gaan voor andere opdrachten, heb jij de beste prijs. Kortom, goed voor het klimaat en de portemonnee!

Het plaatsen van een transportopdracht kan in 3 simpele / makkelijke stappen:

  1. Plaats je offerteaanvraag

    Vul je kavelnummer en adresgegevens in via deze pagina.

  2. Vergelijk

    Ontvang aanbiedingen en vergelijk koeriers o.b.v. hun reviews, prijs of persoonlijke klik.

  3. Boek

    Bevestig de bezorging door jouw favoriete koerier te boeken via PickThisUp. Zodra je de betaling van de koerier via de site hebt afgrond, zijn je spullen tijdens transport verzekerd tegen schade en diefstal (standaard tot 500 euro). Daarnaast betaal je eerst aan ons en houden wij het betaalde bedrag tijdelijk vast. Wanneer de koerier alles naar tevredenheid bij je heeft afgeleverd, ontvangt hij zijn betaling.