Wij geloven in een relaxte en voordelige bezorgoplossing binnen enkele minuten

Net zoals je een taxi besteld via UBER, hotelkamer reserveert op BOOKING of eten via Thuisbezorgd. Waarom dan niet een bezorger?

En dat is waar we willen helpen bij PickThisUp. Door je in contact te brengen met een groot netwerk van particulieren, (zzp) koeriers en transportbedrijven die toch al onderweg zijn. Zij wat extra inkomsten, jij een voordelige bezorging.

Ontmoet ons team

Wij werken samen met

Sbc
Reaal
Auctionista
Bva

Wat is PickThisUp

In 2015 ervaarde Arjen, één van de oprichters van PickThisUp, hoeveel gedoe het was om zijn Marktplaats aankoop, een set velgen, goedkoop op te laten halen in Middelburg en bezorgen in Sneek.

Mailtjes sturen, transportbedrijven bellen en lange vragenformulieren invullen om vervolgens offertes te ontvangen na 24 - 48uur. In de goede hoop dat er een partij zou zijn die de rit kon combineren en een betaalbare prijs zou bieden. Dit geluk had hij helaas niet en moest op een prachtige zomerse dag 640 kilometer rijden om zijn aankoop zelf op te halen.

Enige tijd later raakte hij met zijn broer in een café hierover in gesprek; Dit moest en kon toch wel anders.!?

Net zoals je een taxi besteld via UBER, hotelkamer reserveert op BOOKING of eten via Thuisbezorgd. Waarom dan niet een koerier voor het ophalen en bezorgen van spullen?

Met dit idee hebben de 2 broers, Arjen & Jelmer van der Zee, in 2015 PickThisUp opgericht. PickThisUp brengt mensen die op zoek zijn naar een betaalbare bezorgoplossing, in contact met particulieren, (zzp) koeriers en transportbedrijven die veel onderweg zijn. Zij wat extra inkomsten, jij een voordelige bezorging.

Dit doen met een klein maar bevlogen team van mensen die altijd klaar staan om te helpen en dingen net even anders te doen. Want er gaat veel goed, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Want wij geloven dat het mogelijk moet zijn om een bezorging te kunnen regelen binnen enkele minuten.

In 2015 duurde dit een week, in 2016 enkele dagen, in 2017 één dag en dit jaar ontvangt 80% van de aanvragen binnen 8 uur een eerste reactie. Kortom, we zijn er nog niet, maar komen steeds dichterbij onze droom: Een foto maken en binnen enkele minuten een bezorgoplossing voor jouw bed, bank, schilderij, meubels, wasmachine, fiets of wat je maar wil...

Video, PickThisUp bezorging

Bekijk hieronder een video over een PickThisUp bezorging.

Ons Team

Arjen

Arjen van der Zee

CEO

Jelmer

Jelmer van der Zee

Product Owner

Aram

Aram Visser

Developer

Media over PickThisUp

VolkskrantSproutTelegraafRtl zGamechangersRtl zaken

Recente blog posts

PickThisUp Bezorger van de maand: Niko Lensen

1 augustus, 2018

In korte tijd alleen maar beoordelingen ontvangen van 5 sterren, dat komt niet vanzelf. Daarom deze maand alle lof voor Niko Lensen als bezorger v/d maand. Namens alle aanvragers en team PickThisUp, bedankt voor je betrokkenheid, communicatie en inzet!

Lees verder

Kansen grijpen in de deeleconomie

1 oktober, 2016

Een kwestie van fingerspitzengefühl?

Sinds kort ben ik gestart als marketeer bij een bijzondere speler in de deeleconomie: PickThisUp (www.pickthisup.nl). Een bezorgplatform waarbij behulpzame bestuurders met lege kofferbakken (zo’n 8 miljoen) eenvoudig een (online) aankoop voor iemand anders kunnen meenemen. Dat bespaart je de nodige tijd, bezorgkosten, hassle en uitstoot van CO2. Een bedrijf dus dat laat zien dat maatschappelijke impact en commercie prima samengaan en daar zelfs door Shell voor is genomineerd in een Europese competitie: de Bright Energy Ideas Challenge.

Lees verder