Wij geloven in een relaxte en voordelige bezorgoplossing binnen enkele minuten

Net zoals je een taxi besteld via UBER, hotelkamer reserveert op BOOKING of eten via Thuisbezorgd. Waarom dan niet een bezorger?

En dat is waar we willen helpen bij PickThisUp. Door je in contact te brengen met een groot netwerk van particulieren, (zzp) koeriers en transportbedrijven die toch al onderweg zijn. Zij wat extra inkomsten, jij een voordelige bezorging.

Ontmoet ons team

Wij werken samen met

Sbc
Reaal
Auctionista
Bva

Wat is PickThisUp

In 2015 ervaarde Arjen, één van de oprichters van PickThisUp, hoeveel gedoe het was om zijn Marktplaats aankoop, een set velgen, goedkoop op te laten halen in Middelburg en bezorgen in Sneek.

Mailtjes sturen, transportbedrijven bellen en lange vragenformulieren invullen om vervolgens offertes te ontvangen na 24 - 48uur. In de goede hoop dat er een partij zou zijn die de rit kon combineren en een betaalbare prijs zou bieden. Dit geluk had hij helaas niet en moest op een prachtige zomerse dag 640 kilometer rijden om zijn aankoop zelf op te halen.

Enige tijd later raakte hij met zijn broer in een café hierover in gesprek; Dit moest en kon toch wel anders.!?

Net zoals je een taxi besteld via UBER, hotelkamer reserveert op BOOKING of eten via Thuisbezorgd. Waarom dan niet een koerier voor het ophalen en bezorgen van spullen?

Met dit idee hebben de 2 broers, Arjen & Jelmer van der Zee, in 2015 PickThisUp opgericht. PickThisUp brengt mensen die op zoek zijn naar een betaalbare bezorgoplossing, in contact met particulieren, (zzp) koeriers en transportbedrijven die veel onderweg zijn. Zij wat extra inkomsten, jij een voordelige bezorging.

Dit doen met een klein maar bevlogen team van mensen die altijd klaar staan om te helpen en dingen net even anders te doen. Want er gaat veel goed, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Want wij geloven dat het mogelijk moet zijn om een bezorging te kunnen regelen binnen enkele minuten.

In 2015 duurde dit een week, in 2016 enkele dagen, in 2017 één dag en dit jaar ontvangt 80% van de aanvragen binnen 8 uur een eerste reactie. Kortom, we zijn er nog niet, maar komen steeds dichterbij onze droom: Een foto maken en binnen enkele minuten een bezorgoplossing voor jouw bed, bank, schilderij, meubels, wasmachine, fiets of wat je maar wil...

Teambuilding

Video, PickThisUp bezorging

Bekijk hieronder een video over een PickThisUp bezorging.

Ons Team

Arjen1.0

Arjen van der Zee

Founder & CEO

“Carpoolen via BlaBlaCar, een huis huren op Airbnb of mijn auto verhuren via Snappcar. Prachtige (duurzame) initatieven! Waarom niet al die lege voertuig beter benutten?”

Jelmer1.0

Jelmer van der Zee

Founder & Product owner

“In mijn visie is de platform economie de toekomst. Ik vind het daarom heerlijk om elke dag mijn passie en expertise op het gebied van webontwikkeling toe te passen, om mooie dingen te maken met focus op gebruiksgemak en waar zoveel mogelijk mensen blij van worden.”

Aram1.0

Aram Visser

CTO

“Ik was meteen erg enthousiast over PickThisUp. Programmeren zie ik als een kunst en ik draag mijn kennis graag bij aan dit unieke platform.”

Savino1.0

Savino Rasola

Frontend developer

“Mijn passie ligt in het verbeteren van het design en toevoegen van nieuwe (spannende) updates. Om uiteindelijk de dienst uit te laten groeien tot dé bezorgdienst van Nederland.”

Robin1.0

Robin Ootes

Operations manager

“Ik wil zoveel mogelijk leren van marketing en de online wereld die daarbij komt kijken. De ‘share economie’ is wat mij betreft de toekomst. Mijn steentje hier aan bijdragen vind ik geweldig en waar beter dan een startup!”

Werken bij PickThisUp

Media over PickThisUp

VolkskrantSproutTelegraafRtl zGamechangersRtl zaken

Recente blog posts

PickThisUp is jarig

21 februari, 2019

PickThisUp bestaat vier jaar!

Eind februari 2015 zijn de broers Arjen en Jelmer van der Zee gestart met het opzetten van een nieuw manier van bezorging: PickThisUp! Voordelig vervoer voor iedereen en een kans om bij te verdienen voor ieder ander.

Lees verder

PickThisUp Bezorger van de maand: Niko Lensen

1 augustus, 2018

In korte tijd alleen maar beoordelingen ontvangen van 5 sterren, dat komt niet vanzelf. Daarom deze maand alle lof voor Niko Lensen als bezorger v/d maand. Namens alle aanvragers en team PickThisUp, bedankt voor je betrokkenheid, communicatie en inzet!

Lees verder