Word top bezorger met deze 8 tips

Welkom bij pickThisUp en leuk om te zien dat je interesse hebt om spullen te gaan bezorgen!Met deze 8 tips worden jij en je bolide in no time top bezorger:

De 8 tips

1. Zorg voor een volledig profiel

Elke aanvraag kan max 3 aanbiedingen ontvangen. Zo heb je als bezorger altijd een gezonde 33% kans op deopdracht. Verhoog jouw kans door een profiel met korte bio en foto. Dit geeft vertrouwen en resulteerttot 60% meer kans op de opdracht.

2. Communicatie

Wees vriendelijk en concreet in je communicatie. Gebruik evt een standaard bericht als jereageert op aanvragen. Laat weten dat je onderweg bent, mogelijk wat later bent of informeer overeventuele beschadigingen. Goed voor je reviews en fooi!

3. Wacht op betalingsbevestiging!

Ga niet eerder rijden dan wanneer je een email notificatie hebtontvangen dat de bezorging is betaald, om last minute annuleringen te voorkomen. Wordt deze tochgeannuleerd en ben je al op locatie? Dan ontvang je 50% van de bezorgprijs.

4. No Cash betaling!

Het aannemen van contante betalingen buiten de site om is niet toegestaan en resulteert in het verliesvan je PickThisUp account (excl. fooi uiteraard).

5. Afspraak = afspraak

Maak waar wat je belooft. Kun je door omstandigheden toch je afspraak niet nakomen, bel de aanvragerpersoonlijk.

6. Keep it cool

Accepteer dat er van beide kanten wel eens fouten worden gemaakt en behandel elkaar vriendschappelijken met respect.

7. Veiling kavels ophalen? Dubbel check!

Ga je kavels ophalen van een veiling locatie? Dubbel check of je alles hebt wat op de factuur staat.Veilingbedrijven stellen de klant hiervoor verantwoordelijk en omdat die er niet is, ben jij het.

8. Oplossingsgericht

Het kan gebeuren dat er onderweg iets beschadigd raakt of iets anders misgaat. Maak in dat geval eenfoto en meld het ons zo spoedig mogelijk per email aan info@pickthisup.com. Samen vinden we altijdeen oplossing.