DELIVERING Anything, Anytime!

Verstuur je spullen gemakkelijk via elke kofferbak

Plan nu mijn bezorging

Wat is PickThisUp?

Ik wil ietsverzenden

Iets leuks gekocht op Marktplaats of veilingsite? Of heb je gewoon iets dat van A naar B moet? Bied je verzending aan op PickThisUp, geef de omvang door en vergeet niet vertrek- en eindpunt aan te geven. Tot slot bepaal JIJ de prijs die je wilt betalen voor de bezorging. En nu rustig afwachten….

PickThisUp bestuurders zullen binnen 12 tot 48uur nu op jouw bezorg aanvraag reageren. Vervolgens beslis jij welke bestuurder je voorkeur heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn; op beste bestuurder (hoge profielscore) of beste prijs (laagste bod).

App Showcase Image
App Showcase Image

Ik benbestuurder

Heb je een auto en wil je wel wat bijverdienen op jouw ritten? Maak dan een profiel aan op PickThisUp.

Zodra je bent geverifiëerd, krijg je van ons een (sms/email) bericht als er een bezorg aanvraag op of nabij jouw route is. Daarnaast kan je ook altijd het platform raadplegen voor alle aanvragen die nog open staan.

Hetvervolg

PickThisUp brengt verzender en bestuurder in contact en zorgt voor de betaling en verzekering (mocht er iets misgaan). Jullie maken afspraken over tijdstip van afhalen en/of bezorgen. Zodra de bezorging positief is beoordeelt, ontvangt de bestuurder zijn vergoeding (€12,50-€100,00 per rit, gemiddeld €25,00).

App Showcase Image

Specialebezorging

Waarom is het zo lastig om spullen, die niet in een pakketje passen, van A naar B te verzenden? Dat terwijl er dagelijks 8 miljoen lege kofferbakken de weg opgaan. Wij geloven dat we deze twee kunnen combineren voor een mooiere wereld.

PickThisUp bezorgt alles wat in de auto of busjes past en je niet per koerier of postpakket kan/wil versturen. Van kinderwagen, stoel, tuin materiaal, schilderij, plant, muziekinstrument, setje velgen, fiets tot zelfs je huisdier die tijdelijk uit logeren moet. Kortom, wat je ook wil versturen van A naar B, de PickThisUp community bestuurders staan voor je klaar!

App Screenshot
App Screenshot
App Screenshot
App Screenshot"Simpel, veilig & voordelige bezorging"

Martijn (stoelen, tafels, kastjes)

Prachtig concept en word gewoon blij van de notificatie als er een match is gemaakt. Dankzij PickThisUp kan ik mijn in- & verkoop uitbreiden buiten mijn regio. Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Christopher F. (sociale bestuurder)

Snel, gemakkelijk en nog leuk om te doen ook. Daarnaast fijn om te weten dat je ecologisch bezig bent.

E. de Boer (dozen plakband)

Zal jullie in de toekomst zeker aanbevelen.

F.W. Ball (beo-wolf radio)

Communicatie was makkelijk & snel. Daarnaast een leuk initiatief wat ik zeker aan mijn kennissen ga aanbevelen.

I. van Ijken (3 stoelen)

Vonden PTU echt een uitkomst: goedkoop, snel contact, fijne service en lekker flexibel. Het was zoveel onhandiger geweest als we zelf iemand hier hadden moeten zoeken binnen EKKO met een auto en die een paar uur heen en weer had moeten rijden

Karin (2pers tent + slaapzak)

Op het eerste gezicht was ik onbekend en beetje wantrouwend of het wel ging lukken. Maar ik werd de volgende dag gewoon gebeld! Super nazorg! Jullie hebben er een nieuwe ambassadeur bij.

Chantal (2 deuren)

Alles is heel goed gegaan. Bedankt daarvoor. Ik zal deze website zeker aanraden en wens jullie veel succes hiermee.

Media over PickThisUp

TeamPickThisUp

Onzepartners

Neem gerust contact op

PickThisUp B.V. - Johan Huizingalaan 763a, Amsterdam - info@pickthisup.com
KvK Nr. 63337444 | BTW Nr. NL855192744B01

Algemeen
085 303 0292
Support
085 303 8195